23. februar 2020
Frank Mikkelsen - hér mod Ajax - har haft en supersæson indtil videre. Foto: Jeppe Lodberg
Frank Mikkelsen - hér mod Ajax - har haft en supersæson indtil videre. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: »Muren« Frank Mikkelsen skal ingen steder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

»Muren« Frank Mikkelsen skal ingen steder
Sport DAGBLADET - 22. januar 2020 kl. 11:52
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis der er nogen enkeltspiller hos TMS Ringsted, som i denne sæson har gjort en helt afgørende forskel i forhold til de foregående sæsoners trup, må det være målvogter Frank Mikkelsen.

Mikkelsen kom som bekendt til TMS før 2019/2020-sæsonen, og har med et stabilt - og til tider tårnhøjt - niveau været lige præcis dén mur, som de grønblusede havde håbet på. Og sammen med topscorer Nicolaj Nørager har den rødhårede sprællemand velsagtens været sæsonens profil på holdet indtil nu.

Og den altid super-ærgerrige keeper har da også nydt sit godt og vel første halvår i klubben.

- Vi ligger jo nummer ét, så vi kan vel ikke rigtig tillade os at klage? spørger Frank Mikkelsen retorisk og uddyber så en smule mere.

- Vi ville selvfølgelig gerne have haft endnu flere point, for vi har jo alligevel tabt nogle stykker (seks point, red.) Vi ville gerne have undgået at tabe nogen kampe, men hvis vi for enden af sæsonen står og er rykket op, så er det hele lykkes, og alle er glade.

Som tidligere GOG-målmand og dermed i flere år en fast del af Håndboldligaen var det udefra set måske et lille skridt ned for Frank Mikkelsen at skifte til TMS Ringsted. Man kunne derfor sagtens have forestillet sig, at han ville have haft en såkaldt »1+1-kontrakt«. Altså en kontrakt, hvor det første år er en bunden kontrakt, men hvor man derefter har option på at skifte til en anden klub - eksempelvis i tilfælde af en manglende oprykning. Men sådan én har Mikkelsen ingenlunde krævet i TMS:

- Der har aldrig været tale om at min kontrakt skulle være en 1+1-kontrakt. Den er ren to-årig, og det har jeg det ganske fint med, påpeger han med fast stemmeføring.

Det siger vel også noget om, at du i dén grad tror på TMS Ringsted?

- Ja, jeg har hele tiden troet på projektet, og det gør jeg stadig. Jeg ser stadig TMS som det rigtige step i min karriere, og jeg tror på, at det kan rykke mig selv i den rigtige retning.

Hvis I mod forventning ikke skulle rykke op til foråret - bliver du så i klubben til næste sæson?

- Ja, jeg er stadig i Ringsted, selv hvis vi ikke rykker op - det er helt sikkert. Jeg tror nu heller ikke, jeg kan komme ud af kontrakten, men det er så en anden sag, konkluderer han med et grin.