12. august 2020
Monday har slået til med 2-1 målet. Foto: Anders Kamper
Monday har slået til med 2-1 målet. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Monday slog til for FC Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Monday slog til for FC Roskilde
Sport DAGBLADET - 13. juli 2019 kl. 15:04
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For FC Roskildes angriber på prøve, Monday, betyder det ikke noget, hvilken ugedag, det er. Lørdag eftermiddag slog han til to gange for FCR, da holdet hjemme mødte Nykøbing FC i sæsonens tredje træningskamp.

Monday scorede til 1-1 og siden ret flot til 2-1 efter et træk udenfor feltet, inden han udplacerede Sebastian Olsen med et godt skud.

To mål, som kom i kølvandet på Nykøbings føringsmål på straffe efter 51 minutter, som Kyle McLagan havde begået.

FCR startede ellers usikkert ud og sejlede rundt i forsvaret, og det tog lang tid for det nye hold at spille sig organiseret frem mod gæsternes felt. Langsomt, men sikkert kom det dog for holdet, der stadig består af en række testspillere, som det endnu vides, om de bliver i klubben og er med, når der er premiere om mindre end 14 dage mod Viborg.

Viljen hos spillerne fejler ikke noget, og på trods af de momentvise gode takter, så mangler FCR-holdet meget i at fremstå som en enhed, der kan gøre sig på den lange og hårde bane.

De gode ting kan ingen dog tage fra spillerne og træner Christian Iversen, og han kunne ikke andet end tage fra Rådmandshaven med fine indtryk, og mon ikke Iversen trykker klubejer Carsten Salomonsson så meget på maven, at Monday er på kontrakt meget snart.
Monday er fra Nigeria og har senest spillet for RGV (Rio Grade Valley) Toros i Texas. I sæsonen forinden spillede han i californiske Orange County.
Nu er han i FC Roskilde og håber på en kontrakt, og hvad er så bedre end at score to gange?

Træningskamp
FC Roskilde – Nykøbing FC 2-1 (0-0)
FCR: Marco Priis Jørgensen – Abdoulie Njai, Ramzi, Stefan Hansen (46./Kyle McLagan), Lucas Steen – Nicolai Jessen (46./Devrin Sahin), Victor Christiansson (67./Nicolai Olsen), Nicklas Halse (46./Robert Larsen), Nicolai Olsen (46./Rinato), Casper Grening (46./Younes Bakiz) – Monday (66./Mileta)

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?