14. maj 2021
Lasse Mølhede. Foto: Jeppe Lodberg
Lasse Mølhede. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mølhede til Skovshoved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mølhede til Skovshoved
Sport DAGBLADET - 19. april 2021 kl. 08:26

badminton: Efter tre sæsoner i Solrød Strand kommer der ingen Lasse Mølhede på holdkortet, når den nye sæson går i gang efter sommererien. Ikke fordi den 27-årige doublespecialist har gjort sig utilbens eller stillet ublu krav i takt med den støt stigende internationale succes - men fordi cheftræner Jakob Poulsen ikke vil gå på kompromis med, hvor meget Liga-spillerne skal deltage i klubtræningen, og det har han vurderet, at Mølhede med sin skadeshistorik ikke kan holde til, når samtidig forbundstræningen skal passes.

- Lasse kommer til en anden klub, hvor han nok kan få det samme eller måske lidt mere og så ikke har samme forpligtelser, som vi kræver. Jeg håber vores veje mødes igen, sagde Jakob Poulsen i sidste uge, og Lasse Mølhede nærer samme håb, for han har nydt tiden hos solrødderne.

- Jeg har haft tre rigtigt gode år i klubben og med folk i klubben, og Solrød har en stor andel i, at jeg er kommet på landsholdet. Så vi skilles absolut som gode venner.

- Jeg ville egentlig gerne være fortsat, men efter at jeg er kommet fuldtids på landsholdet kan jeg ikke love guld og grønne skove. Jeg kan maksimalt være der én gang om ugen, og dér kan jeg ikke en gang træne fuld med, så jeg har fuld forståelse over, at klubben vil bruge pengene på nogle andre, der har bedre muligheder, siger Lasse Mølhede, der har fået en ny aftale på plads:

- Jeg skal til Skovshoved, hvor aftalen er én gang om ugen - og det passer mig fint, for jeg betragter mig selv som klubmand og vil gerne være med i klubtræninger.

- Det bliver spændende nok, og vi i Skovshoved kommer jo nok til at slås med Solrød om den fjerde plads i Final 4, hvor det ser ud til, at TSS, Højbjerg og Vendsyssel med rigtigt gode hold tager de tre første pladser.

Lyder spådommen fra Lasse Mølhede, der internationalt set spiller sammen den nu tidligere klubkammerat Jeppe Bay Madsen.

- Overordnet set er det gået godt med Jeppe, men jeg har døjet lidt med skader igen-igen.

- Jeg vred rundt på min ankel i Schweiz og nåede lige at blive klar til (All) England, men så gik skaden op i mit knæ, og det døjer jeg stadig lidt med. Så det går ikke helt fantastisk, men det er i bedring, og der er heldigvis ingen turneringer lige nu, siger Lasse Mølhede. lod

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?