18. maj 2021
Mike Jensen under torsdagens træning. Foto: Anders Kamper
Mike Jensen under torsdagens træning. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mike Jensen kæmper sig tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mike Jensen kæmper sig tilbage
Sport DAGBLADET - 15. april 2021 kl. 15:50
Af Anders Kamper

Han kan ikke være med til det hele, men HB Køges store profil, Mike Jensen, er tilbage på træningsbanen og træner med, så langt kroppen og knæet tillader til.

Dermed er han på rette vej, efter vriddet i knæet i den afgørende kamp ude mod Hvidovre fredag den 19. marts. Her sad han ben fast i den tunge bane, og med det samme var det tydeligt, at den var gal - og Mike Jensen måtte lade sig udskifte efter kort tid.

Få dage efter viste det sig, at et ledbånd i knæet var delvist revet over og at der ventede Mike Jensen seks ugers pause og med en forventning om kampe i maj igen.

Den plan holder stadig, og midtbanespilleren er altså på banen nu.
- Det gør lidt ondt, når jeg løber, men ikke mere end det må, og jeg går ikke ind i dueller. Jeg jeg kan lidt være med, og så må vi se, siger Mike Jensen under torsdagens træning, hvor han blev skånet og lavede diverse knæøvelser mens holdkammeraterne trænede til to mål på lille bane.

Hvornår Mike Jensen er kampklar, er uvist lige nu, og lørdagens hjemmekamp mod Silkeborg er han således helt sikkert tilskuer til.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?