22. juni 2021
Stephanie Ribeiro scorede kampens sejrsmål.. Foto: Thomas Olsen
Stephanie Ribeiro scorede kampens sejrsmål.. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kyniske HB Køge sendte Brøndby til tælling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kyniske HB Køge sendte Brøndby til tælling
Sport DAGBLADET - 08. maj 2021 kl. 15:54
Af Kasper Nørgaard Hansen

Set over 90 minutter ville det være synd at sige, at det var specielt fortjent - men det er til gengæld heller ikke det vigtigste i fodbold. Mere effektivt er det at kunne være kynisk, når det gælder. Og det var HB Køge-kvinderne i dén grad lørdag eftermiddag i topopgøret ude mod Brøndby.

arrow Læs også: Billeder: HB Køge slår Brøndby og snupper 1. pladsen

2-1 sejrede HB Køge, og dermed overtager Peer Lisdorfs tropper 1. pladsen i Kvindeligaens slutspil fra netop Brøndby.

Det var ellers som antydet de gulblusede, der havde langt de fleste og største chancer i kampen - men Kaylan Marckese i udeholdets mål brillerede med flere store redninger.

Ikke desto mindre kom gæsterne foran i slutningern af 1. halvleg: Madalyn Pokorny tog chancen langt udefra, men der var ikke megen saft og kraft i afslutningen. Dog var der fin højde på skuddet, og det var åbenbart nok til, at Brøndby-keeper Naja Bahrenscheer ikke formåede at stoppe det bløde "bobleskud".

2. halvleg var til gengæld kun fem minutter gammel, før Brøndby - ikke helt ufortjent - havde udlignet. Efter et hjørnespark i venstreside, kiksede Kaylan Marckese for første gang i kampen fælt; og det blev dyrt. Målvogtern kom helt skævt ud til hjørnesparket, og så kunne Katrine Winnem forholdsvis nemt heade bolden i mål.

Holdet fra vestegnen pressede herefter endnu mere på, men ikke desto mindre var det igen HB Køge, der bragte sig foran: Stephanie Ribeiro stod for lidt af en genistreg, da hun med en lynhurtig "fodruller" i begge retninger satte to BIF-forsvarere af - inden hun køligt lagde bolden over i det lange hjørne.

Det blev kampens sidste scoring, og dermed tre ekstremt vigtige point til udeholdet.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?