26. november 2020
Køges Nicklas Færgegaard er sluppet igennem HØJ-forsvaret og scorede da også fire gange i kampen. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Køges Nicklas Færgegaard er sluppet igennem HØJ-forsvaret og scorede da også fire gange i kampen. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køges flotte start bremses af coronapause

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køges flotte start bremses af coronapause
Sport DAGBLADET - 26. oktober 2020 kl. 14:32
Af Kasper Nørgaard Hansen

Køge har fået en glimrende start på sæsonen i 2. division med nu tre sejre i fire kampe og rækkens bedste målscore på plus 21 mål.

Senest gik det i går eftermiddag ud over HØJ's andethold, som blev sendt baglæns ud af Køgehallen med en lussing på 16-28. Efter en kmap, hvor Køge havde lidt problemer med at trække afgørende fra i 1. halvleg, og hvor en 8-3-føring blev forvandlet til pludselig kun 11-9 på tavlen.

Men via 15-11 ved pausen fik hjemmeholdet aldeles lukket ned for HØJs angrebsspil i 2. halvleg. Bare fem gange scorede gæsterne i de sidste 30 minutter, og sådan sikrer man en storsejr.

- Vi fik justeret nogle ting i forsvaret, og ikke mindst fik vi helt styr på deres stregspiller Tim Rantala - og så trak vi fuldstændig fra. Men generelt var det også et spørgsmål om bredde. Så længe HØJs startere havde kræfterne, var de fint med, men da de begyndte at skifte ud, gik kadencen ned. Der kunne vi for vores del bare køre på, analyserer Køge-træner Lars Nedergaard.

Han glæder sig over storsejren og over holdes glimrende start på sæsonen - men ærgrer sig til gengæld såre over, at selvsamme sæson nu allerede bliver afbrudt i foreløbig fire uger. Som en del af de nyeste landdækkende coronarestriktioner.

- Jeg respekterer absolut beslutningen, men det er også super ærgerligt i forhold til det hér projekt, vi er i gang med i Køge. For hvordan skal vi nu træne i den næste måned? Og bliver afbrydelsen forlænget? Og så videre. Al den uvished kunne rigtig godt være foruden, påpeger Nedergaard.

2. division
Køge-HØJ II 28-16 (15-11)

Målscorere for Køge:
Jonas Reventlow 7, Mikkel Eismark 4, Nicklas Færgegaard 4, Mikkel Møller 3, Mathias Brandt 3, Jeppe Andresen 3, Nicolaj Kopranen 2, Magnus Stig Christensen 2.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?