18. september 2021
Lars Nedergaard er optimist. Foto: Thomas Olsen
Lars Nedergaard er optimist. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køge-træner: Vi spiller for at rykke op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køge-træner: Vi spiller for at rykke op
Opdateret 27. juli 2021 kl. 10:49
Sport DAGBLADET - 27. juli 2021 kl. 10:35
Af Kasper Nørgaard Hansen

De »gamle travere« hedder Roskilde og Stadion - for de to hold har man i nu en del sæsoner kunne regne med som tophold i 2. division; hvis de som for Roskildes vedkommende (forrige sæson) da ikke lige spiller i 1. division.

Derudover lyder jungletrommerne før den kommende sæson på, at Taastrup bliver en meget seriøs oprykningskandidat - men til den liste slutter Køge Håndbold sig også meget gerne.

Det fortæller holdets cheftræner, Lars Nedergaard, hér med små to måneder til sæsonstart - men til gengæld med alle de obligatoriske træningskampe lige om hjørnet.

- Jeg har den tilgang til tingene, at vi spiller for at rykke op i denne sæson. Det skal være den mentale tilgang. Så er det ikke sikkert, at det lykkes, for der er mange om buddet. Jeg vil næsten kalde det en historisk stærk 2. divisionsrække, siger Nedergaard.

Hertil tilføjer han, at han faktisk ikke engang er specielt lettet over, at FIF har fået en »gratisbillet« til 1. division i denne sæson.

- Jeg er ikke sikker på, at de faktisk ville kunne være med helt i toppen, siger Køge-træneren og siger dermed også mellem linjerne, at han ser FIF få kæmpemæssige problemer i 1. division.

Køge-herrerne starter for sin del op med træningen på lørdag med fysiske test og den slags klassiske events til sæsonens første træning. Senere går det så løs med træningskampe, inden selve den »rigtige« sæson altså venter.

Og der er Lars Nedergaard som antydet fuld af optimisme på køgensernes vegne.

- Det bliver en virkelig fed række at være en del af, og for Katholt, det bliver sjovt! Sidste sæson var målet, at vi gerne ville nærme os toppen, og det gjorde vi. Så ved jeg godt, at sidste sæson var ekstremt kort, men vi viste stadig gode takter.

- Vi har fået trænet super godt og meget i maj-juni. Både i hal og så fysisk træning, hvor vi har været inde hos Thomas Torabi i Hvidovre og er blevet kostet rundt. Han er vanvittigt dygtig og har blandt andet også Ajax' herrer i 1. division, påpeger Køge-træneren.

Det fysiske burde altså være godt på vej og med kun én mand på afgangssiden mod fem tilgange (de tre fra Køges eget U19-hold), ser i hvert fald også truppens bredde ud til at være ganske solid.

- Jeg er da spændt på, i hvilken stand spillerne kommer tilbage i - det er man altid. Men det er en ung og ærgerrig trup, jeg har at gøre med, så jeg er ret fortrøstningsfuld, må jeg sige.

- I forhold til for et år siden er vi et noget andet sted. Dengang var det et nærmest helt nyt hold, der skulle spilles sammen, mens denne gang er der ikke så mange ting, der skal implementeres. Det ser jeg som en kæmpe fordel, konkluderer Lars Nedergaard.

Køges 2. divisionsherrer 2021/2022

Tilgang:
Jakob Vive Rasmussen (Ajax)

Kristoffer Skræddergaard (Furesø)

Mads Lockenvitz (Køge U19)
Gustav Digmann (Køge U19)

Nikolaj Fjord (Køge U19)
Afgang:

Alexander Bomela (FIF)

Synes du, at kommunen er der for dig?