14. juli 2020
Køge Nord-spillerne var hårde ved Birkerød og vandt 6-0. Foto: Anders Kamper
Køge Nord-spillerne var hårde ved Birkerød og vandt 6-0. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køge Nord klædte Birkerød af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køge Nord klædte Birkerød af
Sport DAGBLADET - 24. august 2019 kl. 17:27
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På papiret var det et topgør mellem to hold med seks point, men i realiteten var der et par klassers forskel på dagen, da Køge Nord FC lørdag eftermiddag var værter for Skjold Birkerød i danmarksserien. Ikke mindre end 6-0 vandt Køge Nord efter 2-0 ved pausen og hvor Birkerød faktisk var godt med i store dele af halvlegen.

Allerede efter syv minutter bragte Andreas Granskov sit hold på 1-0, da han snittede et frispark i mål i feltet, og syv minutter efter tabte Birkerød bolden i et opspil i venstre side, og få afleveringer efter kunne Basti Sørensen så øge til 2-0. Øj, for en fejl i opspillet, og dem lavede Birkerøds unge hold en del af.

Efter pausen begyndte Køge Nord så at gøre rigtig ondt på gæsterne. Glodie Kabango fik en stikning i feltet, snød en mospiller og målmand Dimitrije Viktor Jensen til 3-0.

4-0 sørgede Kabango også for efter en aflevering fra højre side ved Mathias Tanner, og så var ydmygelsen så småt undervejs.

Birkerøds spillerede kunne intet stille op, og 5-0 kom så efter straffe, da anfører Magnus Jensen havde sin ene arm alt for højt hævet i feltet og ramte bolden. Basti Sørensen hamrede kuglen ind.

Endelig lukkede og slukkede Aleksander Sepp til 6-0 efter endnu et opspil i højre side, han driblede snævet et par gange foran mål, inden han scorede.

Ikke noget at sige til, at Birkerøds målmand derefter havde meget travlt med at få den udmærkede dommer til at fløjte af før tid...

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?