3. juli 2020
Karlslunde-cheftræner Henrik Johannesen er stor optimist på sit holds vegne. Foto: Jeppe Lodberg
Karlslunde-cheftræner Henrik Johannesen er stor optimist på sit holds vegne. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klar besked fra Karlslunde: Vi vil op i 2. division

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klar besked fra Karlslunde: Vi vil op i 2. division
Sport DAGBLADET - 24. januar 2020 kl. 14:50
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var langtfra de mest opmuntrende resultater, Karlslunde-træner Henrik Johannesen fik at se, da hans spillere forleden til træning blev udsat for den berømte biptest.

- Formen er dårlig, må jeg bare sige. Man håber jo altid på det bedste, men testen i mandags viste, at vi overordnet er langt fra, hvor vi skal være. Så den kommer til at få én over nakken i februar måned med intervaller og styrketræning, fortæller Johannesen indledningsvis.

Men faktisk er ovenstående til gengæld også nogenlunde det eneste aber dabei at spore hos træneren, som generelt er vældig optimistisk på sit holds vegne forud for dén forårssæson, som i ren kampmæssig forstand indledes fredag aften med trænings-udekampen mod Holbæk.

For det første havde de hvid- og lyseblåstribede en ganske fin efterårssæson, hvor man med 31 point i 14 kampe kun blev overgået i tabellen af AB Tårnby med 32. Men nok så væsentligt er Karlslunde også blevet klart forstærket henover julen - og det er de ikke mindst hos naboerne fra Køge Nord FC.

Fra klubben ved motorvejsafkørslen er nemlig kommet de to offensive profiler Sadik Kridzic og Hakar Amang - og derudover har man fået tilgang af målmand Mads Altschuler fra Hvidovre og midtbanemanden Rasmus Hansen, som er tilbage i Danmark efter udvekslingsophold.

- Jeg synes, det er en rigtig fornuftig tilgang, vi har fået på det seneste, og sammen med den eksisterende trup har vi faktisk sådan en kvalitet lige nu, at vi har besluttet at sige nej tak til et par andre DS-spillere, som har ringet og forhørt sig. Det er altså ikke hverdagskost, at vi har kunne dét i Karlslunde, siger en tydeligt tilfreds Henrik Johannesen.

På afgangssiden er den hidtidige målmand Frederik Thorsager stoppet, og så er Marcus Winberg taget til Tyskland for at studere - men tilsammen giver det stadig et plus i »spillerregnskabet« i forhold til truppen før jul.

Som nævnt i indledningen tager Karlslunde fredag hul på træningskampene, hvor man efterfølgende møder Køge BK U19, Vordingborg, FA 2000, Ledøje-Smørum og Birkerød. Efter de fem træningskampe står den på en uges træningslejr i Tyrkiet - inden anden sæsonhalvdel så starter op midt i marts.

Alt i alt er Henrik Johannesen - og alle andre i den sportslige ledelse i klubben - klare optimister for den ventende forår, og derfor er målsætningen da også klar som glas.

- Vi skal op i 2. division, og det har vi også holdet til. Vi får et par store konkurrenter i Ishøj og B1908, som jeg tror mere på end Tårnby. Men jeg er fortrøstningsfuld, når jeg ser på vores trup, siger han og tilføjer.

- Én ting er så at vinde rækken, men derfra skal vi jo så også i oprykningskampe - og det er jo selvfølgelig en usædvanlig lang vej op for os DS-hold. Men selv med dét in mente tør vi godt melde højt ud, at vi går efter oprykningen, konkluderer træneren.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?