9. april 2020
Kenneth Beyer blev endnu en gang matchvinder for KFUM. Foto: Anders Kamper
Kenneth Beyer blev endnu en gang matchvinder for KFUM. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: KFUM ligger nummer ét

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KFUM ligger nummer ét
Sport DAGBLADET - 06. september 2019 kl. 21:16
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Når man ikke kan spille flot fodbold, må man man fighte.

Sådan lød det fra Roskilde KFUM's træner, Stefan Håkansson, fredag aften - efter at det akkurat lykkedes for ham og KFUM at besejre bundholdet Tårnby FF med 1-0. Det blev nemlig absolut ikke nogen overbevisende og sikker sejr, som roskildenserne vendte hjem fra Amager med - som cifrene også antyder.

Faktisk kom Tårnby ud til kampen med en gejst og vilje af en anden verden, og i 1. halvleg var det faktisk ganske svært at se, hvem af de to hold, der var top og bund. Ja, spørger man den altid bundærlige KFUM-træner, så var Tårnby endda det bedste hold i perioden.

- Vi kunne rent faktisk godt have stået med nul point i den her kamp. Vi mødte en modstander, som kæmpede virkelig godt - men som endda også spillede rigtig fornuftigt, og slet slet ikke spillede »bundholdsagtigt«. De var rigtig solide især i 1. halvleg, vurderer Håkansson.

Han kunne da også prise sig lykkelig for at have en særdeles velspillende Marc Lyster i buret, for ikke mindre end to gange kom han ud og parerede, da Tårnby-drengene ellers var kommet alene igennem i friløbere.

- Det er bare klasse at have sådan en mand i målet. Det er sådan noget, der giver en del ekstra point i løbet af en sæson, tilføjede KFUM-træneren.

I 2. halvleg lagde Roskilde KFUM så ethvert tiltag til poleret og tålmodigt opbygget angrebsfodbold på hylden. I stedet blev knofedtet fundet frem, og der blev kæmpet knaldhårdt om enhver bold. Dét gav de blå-og hvid-stribede et større overtag, og efter en time kom holdet foran.

En dyb bold fra den defensive midtbane blev sendt ned mod Tårnby-målet, og hér løb Kenneth Beyer ganske enkelt fra hjemeholdets forsvar, inden han lobbede bolden over den fremstormende keeper, Nicolai Rasmussen. Den sidste halve time stod den på »kontrolfodbold« fra KFUM's side, og det gav altså tre point på dagen.

Dermed ligger Roskilde KFUM nummer ét i Danmarksseriens pulje 1 - dog med en kamp mere end de øvrige tophold.