31. juli 2021
Mads Høyer Julø er tilbage i FC Roskildes lyseblå trøje. Foto: FC Roskilde
Mads Høyer Julø er tilbage i FC Roskildes lyseblå trøje. Foto: FC Roskilde
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julø skifter til Roskilde-rivaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julø skifter til Roskilde-rivaler
Sport DAGBLADET - 15. juli 2021 kl. 23:42
Af Anders Kamper

De sidste sæsoner har Mads Høyer Julø været en af profilerne på Roskilde KFUM´s bedste mandskab, men nu har han spillet sin sidste kamp for klubben.

Julø har skrevet en et-årig kontrakt med KFUM´s by-rivaler fra FC Roskilde, og dermed fortager han et skifte mellem de to klubber, som ikke sker så tit.

Nu sker det ikke desto mindre, og Mads Julø kom til KFUM fra netop FC Roskilde, men nu tager han tilbage og bliver holdkammerat med roomie Andreas Hermansen på et hold, der vil mod toppen i modsætning til KFUM, hvor tvivlen om næste sæsons hold råder netop nu. HIK var ellers ude efter Julø, men vendte ikke tilbage med et udspil.

- Jeg synes, det er spændende, hvad der er ved at ske i FC Roskilde. De har hentet spillere fra højere hylder, og det, Michael (træner Jørgensen, red.) lavede i foråret med at være tæt på top-6, var flot. Hans tidligere bedrifter viser, at han kan et eller andet. Jeg føler ikke rigtig, at KFUM er det rette sted for mig nu, men det er et fantastisk sted at være, og jeg har været sindssygt glad for det. Men jeg er i tvivl om, hvordan det vil gå, og så vil jeg hellere være i en klub, hvor jeg tror, vi rykker op, end at være i en klub, hvor jeg ville være bange for at rykke ned, siger Mads Julø.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?