18. september 2021
Julie Kepp svømmede sig fredag videre til OL-semifinalen. Denne bliver svømmet lørdag. Foto: Ritzau Scanpix
Julie Kepp svømmede sig fredag videre til OL-semifinalen. Denne bliver svømmet lørdag. Foto: Ritzau Scanpix
Foto: Patrick B. Kraemer/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julie Kepp er i OL-semifinalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julie Kepp er i OL-semifinalen
Opdateret 02. august 2021 kl. 12:06
Sport DAGBLADET - 30. juli 2021 kl. 16:49
Af Kasper Nørgaard Hansen

Jyllinge-pigen Julie Kepp deltager i disse dage i sit andet OL - på trods af, at hun kun er 21 år gammel. Kepps klare favoritdisciplin, 50 meter ryg, er desværre ikke en OL-disciplin, så derfor må hun på det individuelle plan nøjes med at forsøge at gøre sig gældende i 50 meter fri ved legene i Tokyo

- Det er en drøm, der går i opfyldelse, og jeg glæder mig ekstra meget over, at jeg også har kvalificeret mig til at svømme selv også. Det er det, jeg har arbejdet efter, og det er bare fedt at kunne sige, at man har svømmet alene også ved et OL, sagde Kepp til DAGBLADET for en måneds tid siden - henvisende til dét, at hun i 2016 i Rio »kun« var med som en del af holdkappen.

Men denne gang er hun altså også med i 50 fri individuelt, og inden legene sagde hun ligeledes til nærværende medie, at hun håbede på at kunne svømme sig videre til semifinalen i disciplinen. Og den del klarede hun fredag eftermiddag, da hun svømmede i tiden 24.70 sekunder.

Tiden rakte til en placering som nummer 14 af alle deltagere, hvoraf de 16 bedste altså gik videre til semifinalerne. Meget tyder dog på, at dette nok bliver endestationen for det unge talent - for kun otte svømmere kommer som bekendt i finalen.

Synes du, at kommunen er der for dig?