3. august 2021
Træner Henrik Johannesen får den obligatoriske lufttur. Foto: Thomas Olsen
Træner Henrik Johannesen får den obligatoriske lufttur. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jubel: Karlslunde rykker i 3. div.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jubel: Karlslunde rykker i 3. div.
Sport DAGBLADET - 19. juni 2021 kl. 14:46
Af Anders Kamper

For et år siden kunne Karlslunde IF Fodbold have rykket op i den nuværende 2. division, men i den sidste og afgørende kamp tabte holdet 1-2 ude til AB Tårnby. Tæt på og langt fra dengang, men i denne sæson er den der så.

Lørdag eftermiddag vandt Karlslunde stensikkert 3-0 hjemme over GVI i danmarksserien, og dermed blev oprykningen nu til den nye 3. division en realitet.

Karlslunde vandt uden at imponere, men spillerne gjorde, hvad der skulle til, og så kunne propperne ryge af champagneflaskerne på stadion, hvor 200 tilskuere sørgede for en fin og festlig ramme i den bagende sommervarme.

Nickolai Bk sørgede for at drøne 1-0 ind på et ripost fra et skud fra Fillip Bidstrup. Han skød ind på en modstanders fod og bolden studsede op på overliggeren, og samme overligger ramte Bk, inden bolden gik i mål og ud igen, men linjedommeren var vågen.

2-0 sendte Rasmus Svendsen ind, og til allersidst blev det så 3-0 ved Mathias Moestrup i en kamp, som Karlslunde sluttede i opvisningsmanér.

Klubben skriver et stort kapitel i historiebøgerne med oprykningen, og snart venter divisionen for første gang for spillere og trænere.

Danmarksserien, Oprykningsspil, Pulje 1

Karlslunde-GVI 3-0 (1-0)
1-0: Nickolai Bk (30.), 2-0: Rasmus W. Svendsen (70.), 3-0: Mathias Moestrup (90.)

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?