20. oktober 2021
Emil Hesselberg scorede ikke færre end ni gange mod Odder. Foto: Kenn Thomsen
Emil Hesselberg scorede ikke færre end ni gange mod Odder. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hesselberg trådte frem i Roskilde-sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hesselberg trådte frem i Roskilde-sejr
Sport DAGBLADET - 26. september 2021 kl. 16:12
Af Anders Kamper

Anført af en aldeles velspillende Emil Hesselberg med ni mål vandt Rosilde Håndbolds mænd søndag eftermiddag sæsonens første kamp i 1. division, da Odder blev slået 24-23 i Roskilde.

En noget uventet sejr al den stund, Odder er et aldeles solidt hold med stor fysik, og Roskilde var ydermere uden de skadede profiler, Rasmus Hansen og Oliver Wagner.

Rune Hedevang blev så også diskvalificeret lige efter pausen, men hvad gjorde Roskildes unge spillere så? De tog endnu mere ansvar sammen, sled og slæbte til det sidste, overvandt tekniske fejl og halvskidte afslutninger og spillede lige op med en formodet stærkere modstander.

Odder førte 13-11 ved pausen, men Roskilde svarede igen med tre mål i træk, og derfra fulgtes de to hold ad til de sidste minutter, hvor 21-21 blev 23-21 til Roskilde. Odder kom på 23-22, men så suste Emil Hesselberg da bare igennem Odders forsvar ude fra højre back-pladsen til 24-22, og med et minut tilbage var det afgørende. Frækt og selvfølgeligt af den unge opkomling.

Sebastian Minor reddede så igen et Odder- skud, men i stedet for at tage det roligt kastede Malthe Skytte bolden forbi det tomme Odder-mål i den anden ende og gav østjyderne endnu en mulighed.

Men tiden løb, og Odder endte med at få et straffekast ved slutsignalet, og selv om Damgaard scorede, kunne Roskilde-drengene juble over sejren og to point som opfølgning på ene i Otterup forrige fredag.

Rejser du til udlandet i år?