1. april 2020
Andreas Hampe sammen med TMS Ringsted A/S-formand Henrik Dudek, da de skrev under på kontrakten. Foto: TMS Ringsted
Andreas Hampe sammen med TMS Ringsted A/S-formand Henrik Dudek, da de skrev under på kontrakten. Foto: TMS Ringsted
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hampe skifter til TMS Ringsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hampe skifter til TMS Ringsted
Opdateret 23. januar 2020 kl. 22:17
Sport DAGBLADET - 23. januar 2020 kl. 19:40
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Han er stor som en svensk skovhugger, og han er stærk som en bjørn, og fra næste sæson spiller Andreas Hampe så i den grønne trøje i TMS Ringsted.

Ud af ingenting og noget uventet har klubben fisket bagspilleren fra 1. divisons-bundholdet FIF.

»Vi har faktisk prøvet at få en aftale på plads med Andreas Hampe for snart fire sæsoner siden,« fortæller TMS torsdag aften.

Dengang Hampe at blive i HØJ, men nu er det altså lykkedes.

I denne sæson har Andreas Hampe scoret 46 mål i 15 kampe og ved at være oppe i fulde omdrejninger igen nu, hvor uddannelsen til politibetjent er klaret.

I TMS bliver han såkaldt »udviklingsspiller«, og håbet, at Hampe »kan indfri sit store potentiale«, som klubben skriver i en pressemeddelelse.

»Andreas er en glimrende tovejsspiller med en fin fysisk, god i forsvaret på en back, og har et knaldhårdt skud fra distancen. I første omgang har parterne indgået en 1-årig aftale, netop for at se tingene an, og for se om potentialet for alvor kan udfolde sig i TMS Ringsteds træningsmiljø.«

- Jeg har altid set TMS Ringsted som en topprofessionel klub med en god spillertrup og en god træner - Dalmose kender jeg fra mine unge år i AJAX. TMS Ringsted virker ligeledes som værende en klub med tjek på tingene. Jeg drosler nu lidt ned i arbejdstid hos politiet, samtidig med jeg nu er kommet ind på kontoret. Jeg vil give håndbolden min 100% fokus, og se hvor langt det kan række, jeg håber selvfølgelig på, det kan blive i Ligaen, lige nu ligger de til det, siger Hampe.

I TMS får han altså Christian Dalmose som træner.

- Andreas kender jeg fra min tid i AJAX - en rigtig god dreng, som går til den og vil træne. Jeg glæder mig til at se, om vi kan få ham helt op i omdrejninger. Ingen tvivl om, at han har fysikken til både forsvar og angreb, specielt hans skud skal man kigge langt efter for at finde noget tilsvarende, siger træneren.

Selskabet TMS Ringsted A/S, der blandt andet driver herreholdet, og Andreas Hampe har i 1. omgang indgået en 1-årig aftale gældende fra 1. juli 2020 til og med 30. juni 2021.

Klubben fortæller, at den fortsat søger i spillermarkedet efter et par bagspillere - alt efter genforhandlingerne med nuværende trup, og derefter er truppen komplet til den kommende sæson.

Andres Hampe har på sin vej spillet i Jersie, Ajax, Køge, H43 Lund, Sydhavsøerne, HØJ og FIF.