4. juli 2020
Morten Slundt scorede tre gange for HØJ mod Skive. Foto: Anders Kamper
Morten Slundt scorede tre gange for HØJ mod Skive. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HØJ tæt på i vildt comeback

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HØJ tæt på i vildt comeback
Sport DAGBLADET - 12. oktober 2019 kl. 17:07
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Først blæst bagover og nede 9-16 ved pausen, og bagefter komme stærkt igen og vinde 2. halvleg 18-12 for altså til slut at tabe knebne 27-28.

Det var den rene sort-hvide forestilling, HØJs herrer i 1. division stod for lørdag eftermiddag, da Skive var gæster i Jyllinge-hallen og hvor et mål altså manglede i, at et sensationelt point ville være hentet.

Sådan gik det ikke, og det havde næsten også været for meget for HØJ, der kom skidt i gang og var bagud 3-10 efter 13 minutter. I den situation gælder det om at få proppen i hullet, men det lykkes hjemmeholdet ikke med.

Skive kom også foran med 10 ved 14-4, og især Emil Grønbech Hansen gjorde ondt på HØJ med mål til 12-4, 13-4 og 14-4, og for HØJ blev sagen ikke lettere af, at Emil Bramming og Fredrik Lundgaard brændte straffekast i de ræderlige første 30 minutter.

Efter pausen skete der dog ting og sager for Jesper Fredins mandskab, der da også kun kunne spille sig op. Efter 39 minutter var HØJ stadig nede med syv mål, men så begyndte klatreturen, og det skulle ende med at bliver gyserspændende for de 325 tilskuere og ellers så sejrssikre jyder.

Kom tæt på

21-23 hed stillingen efter 49 minutter, og HØJ sled og slæbte for at komme helt op, og det så ikke ud til at lykkes.

HØJ-målene
Dorian Vallet 7
Gustav Falholt 6
Morten Slundt 3
Frederik Lundgaard 3
Mikkel Bech 3
Jakob Stork 2
Villads Raahauge 2
Emil Bramming 1

Ved 25-28 fik HØJ dog scoret to gange ved Villads Raahauge og Mikkel Bech, der har kæmpet med at få spilletid med Morten Slundt øverst i det hierarki.

27-28 stod på tavlen med 18 sekunder igen og med Skive på bolden. Den lykkedes det ikke HØJ at fravriste dem i en vild afslutning, der var tæt på at ende med point.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?