9. maj 2021
Morten Slundt blev delt topscorer med fire mål for HØJ. Foto: Kim Rasmussen
Morten Slundt blev delt topscorer med fire mål for HØJ. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HØJ sluttede med sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HØJ sluttede med sejr
Sport DAGBLADET - 17. april 2021 kl. 16:55
Af Jeppe Lodberg

Det var nummer fem mod nummer to i håndboldmændendes 1. division, der lørdag eftermidag mødtes i Jyllinge-hallen. Det lå allerede fast, inden første fløjt i sidste grundspilskamp, og det kom derfor ikke som den store overraskelse for HØJ-cheftræner Jesper Fredin, at de jyske gæster gik lidt forsigtigt til værks.

Skibonitterne skal ud i direkte oprykningskampe mod treerne i rækken - det blev Ajax - og det gjaldt derfor primært for dem, at de undgik skader hos de bærende kræfter.

- De stillede med profilerne, men de sparede dem lidt ved at skifte dem ud, så de ikke var på banen i længere tid ad gangen. Vi spillede igennem i tre kvarter, da vi var foran med seks-syv mål, og jeg var på intet tidspunkt nervøs for, at vi ikke ville vinde, siger Jesper Fredin efter sejren på 26-22 via pauseføring på 14-11.

HØJ gav i de sidste ti minutters tid godt med spilletid til U19-spillerne Mikkel Trampedach, Victor Parbst og Jesper Clausen - og nåh ja, også Tobias Myssing, men han har spillet ganske kontinuerligt i 2021, der ikke er helt slut endnu for holdfællesskabet fra Ølstykke og Jyllinge. Fredag gælder det en pokalkamp mod Nordsjællands direkte oprykkere til Ligaen.

- Det bliver svært, men jeg ser muligheder, siger Jesper Fredin om dén opgave.

Morten Slundt og Marcus Stroustrup delte topscorerværdigheden mod Skive med hver fire mål.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?