18. april 2021
Tobias Myssing var gennemsolid og scorede seks mål i opgøret. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
Tobias Myssing var gennemsolid og scorede seks mål i opgøret. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HØJ med syvende sejr i træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HØJ med syvende sejr i træk
Sport DAGBLADET - 06. marts 2021 kl. 16:55
Af Kasper Nørgaard Hansen

HØJ's herrer i 1. division fortsætter sejrsstimen og er nu oppe på syv på stribe - men alt andet havde næsten også været en katastrofe i lørdagens udekamp mod SUS Nyborg.

Fynboerne ligger nemlig sidst i rækken, og derfor var det på ingen måde heller overraskende, at Jesper Fredins tropper vandt med stensikre 34-25.

Det blev ellers en lidt spøjs kamp i den forstand, at HØJ kom flyvende ud af starthullerne og kom foran med 5-1 i løbet af fem minutter. Men i stedet for derfor at indlede en nedsabling af hjemmeholdet, blev HØJ i stedet hentet og fem minutter senere hed den såmænd 6-6 på tavlen.

Resten af halvlegen var helt lige, inden sjællænderne formåede at bringe sig i front med 17-15 i den målrige 1. halvleg. Mønsteret med de to måls forspring fortsatte herpå i de første 10 minutter af 2. halvleg - men så var det også slut med kræfterne hos SUS Nyborg.

De sidste 20 minutter vandt HØJ med 13-6 og dermed endte det altså med en sikker nimålssejr. HØJ ligger efter sejren stadig nummer fire i rækken med nu 27 point for 21 kampe.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?