27. januar 2021
Marcus Stroustrup (med bolden) landede  på bagdelen og fik ondt i lænden, hvorfor han ikke kunne fortsætte. Foto: Anders Kamper
Marcus Stroustrup (med bolden) landede på bagdelen og fik ondt i lænden, hvorfor han ikke kunne fortsætte. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HØJ fik stryg af Ajax

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HØJ fik stryg af Ajax
Sport DAGBLADET - 01. december 2020 kl. 22:31
Af Anders Kamper

Når man lader modstanderen score 39 gange i en håndboldkamp, så er det meget svært at vinde, og det gjorde HØJ således ikke i aftes i Bavnehøjhallen mod Ajax, der vandt en vanvittig forestilling med 39-31! Over et mål i minuttet mellem to på papiret lige hold, der spillede uden forsvar og derfor også målmænd og redninger.

Frem over gulvet gik det i et hæsblæsende tempo, hvor HØJ var foran et par gange i starten og sidste gang ved 11-10, men derfra var Ajax ovenpå.

Holdet gik til pause foran 18-16, og helt skidt blev det for HØJ lige efter pausen, hvor Hakan Sahin sendte Marcus Stroustrup i gulvet i en tackling, og derfra var HØJ ikke meget mere med.

21-19 blev 24-19, og HØJ´s angreb gik i stå uden Stroustrups rappe fodfinter, der sendte Ajax-forsvaret på hælene flere gange i 1. halvleg.

Nu var de væk, og HØJ-spillerne forsvandt også en efter en henover de sidste 30 minutter.

Bo Spellerberg, Alexander Hansen og Morten Slundt skulle styre bagude, og selv syv mod seks gik det for langsomt og idéerne til åbninger løb HØJ også tør for.

Imens buldrede Ajax af sted nu anført af en sprudlende eks-TMS´er i Jakob Jessen, der forkælede hjemmepublikummet med mål, charmerende smil og herlig fight.

Midtsvejs i 2. halvleg scorede Ajax fem gange i træk, mens Jesper Fredin brokkede sig mere og mere over dommerne, som han også tilbragte en rum tid med efter kampen.

Appellerne hjalp ikke, og kampen ud peb bolden i nettet i begge ender - flest i HØJ´s, og mundvigene var selvssagt nedadvendt bagefter

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?