15. april 2021
Magnus Wørts under torsdagens træning på Capelli Sport Stadion. Foto: Anders Kamper
Magnus Wørts under torsdagens træning på Capelli Sport Stadion. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HB Køges Wørts: - Vi skal være skarpe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HB Køges Wørts: - Vi skal være skarpe
Sport DAGBLADET - 19. november 2020 kl. 22:41
Af Anders Kamper

Lørdag den 3. oktober tabte HB Køge klare 3-0 hjemme til Fremad Amager i 1. division, og det resultat skal holdet forsøge at revanchere søndag i Sundby Idrætspark. Forsvarsspiller Magnud Wørts er ikke i tvivl om, hvad der skal til.

- Vi skal være skarpe, for de har gode individualister på næsten alle pladser, men i hvertfald deres fem forreste kan noget på egen hånd. Dem skal vi passe på, for vi knækkede halsen sidste gang på de inviduelle fejl, og de skal væk. Vi stod ellers godt i den kamp, og i de sidste tre kampe er det blevet bedre for os med færre fejl. Vi skal have 100 procent fokus, det er super vigtigt, selv om det lyder banalt, siger forsvarsspilleren.

- Vi skal være undervejs, snakke sammen, og ikke tage let på nogen situationer overhovedet.

HB Køge har senest spillet pokalkamp mod FC Midtjylland med et knebent 0-1 nederlag som resultat, og få dage forinden var Silkeborg gæster i Køge og vandt også 1-0.

- Vi er på vej, og vi har spillet nogle gode kampe, hvor vi bare ikke har fået point. Spillemæssigt er vi på vej den rigtige retning, og jeg er sikker på, at hvis vi holder fast i arbejdsindsatsen og attituden og spiller godt, så kommer resultaterne også. Jeg kigger ikke på top-6 i tabellen, for det handler om, at vi skal vinde hver kamp - det er det, vi træner efter hver dag, siger Wørts.

- Intensiteten er god til træning, og der bliver arbejdet hårdt, så vi kigger efter sejren nu. Vi skal have tre point på søndag, det går vi efter, men vi skal score på chancerne. Vi lukker godt af nu i forsvaret, og det er udgangspunktet, og så kan vi begynde at hente point. Det ligger og venter forude, hvis vi holder næsen i sporet. Uanset hvem vi møder i rækken, så er det rigtig gode hold. Alle kampe er tætte, og alle ligger og vipper på små marginaler. Selv om vi tabte 3-0 sidste gang til Fremad Amager, var vi ikke spillet ud af brættet, siger Wørts.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?