12. april 2021
Matthew Briggs mødte ikke frem til onsdagens træning i HB Køge og kan se frem til en skriftlig advarsel, når han dukker op. Foto: Anders Kamper
Matthew Briggs mødte ikke frem til onsdagens træning i HB Køge og kan se frem til en skriftlig advarsel, når han dukker op. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HB Køge-spiller udeblev fra træning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HB Køge-spiller udeblev fra træning
Sport DAGBLADET - 08. januar 2020 kl. 14:56
Af Anders Kamper

En af HB Køges faste spillere det meste af efteråret, engelske Matthew Briggs, kan se frem til noget så sjældent som en skriftlig advarsel udstedt af direktør Per Rud, når han viser sig i HB Køge.

Sagen er, at Matthew Briggs ikke valgte at møde op til onsdagens første træning i opstarten til foråret 2020, fordi han ville have lidt mere tid med familien hjemme i England. Her har Briggs en kone og to mindre børn.

- Vi har været i dialog med ham hele vejen, og vi har sagt nej til flere fridage, for så kommer alle rendende og vil have ekstra fridage. Det går ikke. Nu bliver Matthew så væk, og det er vi selvfølgelig ikke tilfredse med, siger Per Rud under onsdagens træning i Køges oppustelige hal.

- Vi har sagt til Matthew, at han skulle kommer hertil, så vi kunne tale om det og måske få hans familie flyttet hertil, men det vil han ikke, siger Per Rud, der kun kan komme på et fortilfælde med en udeblevet spiller, der fik en advarsel.

Det var i 2009, hvor Emanuel Ake kom for sent hjem. Nu får Briggs en, når han lander, men hvornår det bliver, ved man ikke i HB Køge.

Matthew Briggs kom til HB Køge midt i august efter tre spillede kampe og tilspillede sig hurtigt en fast plads i midterforsvaret ved siden af Jean-Claude Bozga.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?