26. januar 2021
Marius Elvius. Foto: Anders Kamper
Marius Elvius. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HB Køge-spiller: - Vi tror på os selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HB Køge-spiller: - Vi tror på os selv
Sport DAGBLADET - 04. december 2020 kl. 13:13
Af Anders Kamper

Det kan godt være, at HB Køge har problemer med at score på egen bane, men offensivspiller Marius Elvis er sikker på, at målene er på vej, og han har stor tiltro til sit holds evner.

Det siger han inden fredagens hjemmekamp mod FC Helsingør i 1. division. HB Køge ligger nummer syv lige under top-6-stregen med tre op til Fremad Amager og et mere til netop Helsingør.

- Det er en vigtig kamp for os, og formen på hjemmebane er da ærgerlig, men vi ved, hvilke kvaliteter vi har, og dem stoler vi på. Vi går 100 procent efter en sejr over Helsingør, så vi kommer tættere på top-6, hvor vi gerne vil ligge, siger Marius Elvius.

- Det er da altid ærgerligt, at vi ikke kan score hjemme, men vi skal have hul på bylden igen. Det skal nok komme. Det handler om uheld, og vi har jo vist på udebane, at vi godt kan score. Vi søger efter målene hele tiden, så det skal nok komme. Det vigtigste er, at vi tror på det, og det gør vi. Det vil betyde rigtig meget, hvis vi kan få stoppe denne stime, også så vi kan få gang i fans´ne igen. Det betyder meget for dem, men også for hele klubben, der står bag os.

- De står alle bag os, så det gør da ondt, at vi ikke har scoret og vundet hjemme, men vi vil gøre alt for klubben og fans´ne, så vi kommer vi igen, siger Elvius.

Han tænker du FC Helsingør?
- Vi skal have fokus på vores eget, men de er gode på bolden, vi er gode til at forsvare, og er vi det igen, så skal målene nok komme i den anden ende. Vi tror på os selv, og jeg ser mit hold, vores trænere og alle i staben hver dag, og alle tror på det, siger Marius Elvius, der ikke ved, om han starter inde mod Helsingør.

- Jeg er i virkelig god form, så jeg er klar uanset, om jeg starter inde eller ude.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?