24. januar 2021
Stephan Petersen har styr på bolden.
Stephan Petersen har styr på bolden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HB Køge sænkede FC Helsingør til sidst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HB Køge sænkede FC Helsingør til sidst
Sport DAGBLADET - 04. december 2020 kl. 23:03
Af Anders Kamper

I en til tider ganske velspillet kamp med mange chancer i begge ender lykkedes det fredag aften for HB Køge at score på egen bane igen.

2-1 vandt holdet over de sjællandske rivaler og oprykkere fra FC Helsingør, og med sejren fik HB Køge brudt 15 halvleges målforbandelse hjemme, da Jubril Adedeji scorede til 1-0 efter 20 minutter.

HB Køge havde andre gode muligheder, og det samme havde FC Helsingør, og det var helt fortjent, at Carl Lange udlignede efter 67 minutter, da han trak på tværs af feltet og udplacerede Oskar Snorre med et godt skud.

Helsingør havde siden blandt andet en tredobbelt mulighed i feltet, som blev afværget, og HB Køge forsvarede sig til sidst med hele holdet, når gæsterne kom rullende, og sandelig ikke, om Mathias Høst efter 90 minutter snuppede bolden på egen banehalvdel, spurtede op langs siden, spillede Valon Ljuti på midten, der siden fandt en fri og fremstormende Mark Gundelach i højre side.

Han kiggede op og ind i feltet, hvor Liam Jordan dukkede sig lidt ned og med panden drejede bolden ind til 2-1 og ekstatisk jubel over føringen, der kort efter endte med en sejr.

Dermed har HB Køge vundet efterårets første og sidste hjemmekamp med 2-1 og ikke scoret hjemme i alle de mellemliggende kampe.

Det til trods er holdet stadig med i tabellen, og de tre point betyder, at holdet nu er på linje med Fremad Amager og blot et point efter FC Helsingør i kampen om at snige sig ind i top-6.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?