3. august 2021
Bruninho får sendt bolden uden om Nicklas Mouritsen. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Bruninho får sendt bolden uden om Nicklas Mouritsen. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HB Køge og FC Helsingør i remis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HB Køge og FC Helsingør i remis
Opdateret 16. juli 2021 kl. 20:24
Sport DAGBLADET - 16. juli 2021 kl. 14:28
Af Jeppe Lodberg

I sidste sæson var FC Helsingør noget bedre end HB Køge i samtlige fire kampe, de to mandskaber mødtes indbyrdes, men østsjællænderne vandt de to kampe i grundspillet, inden nordsjællænderne tog sig af de to kampe i oprykningsspillet med først 3-1 hjemme og siden ydmygende 5-0 på Capelli Sport stadion for et par måneder siden.

Fredag over middag mødtes de to mandskaber så igen i Køge - til den sidste træningskamp inden turneringsstart, og helsingoranerne kunne efter en hed affære drage nordpå med tre på stribe som ubesejret.

2-2 endte det efter en helt lige og målløs første halvleg pausen, der var dyr for den nye HB Køge-træner Daniel Agger/Lars Jacobsen i den forstand, at både midtstopper Nemanja Cavnic og styrmand Mathias Nielsen måtte udgå med skader.

Straks fra anden halvlegs start lignede det, at gæsterne skulle køre en sikker sejr i land - igen.

Først scorede Oliver Drost efer tre minutter med et tørt spark i feltet, da Oliver Kjærgaard kom rundt om værternes nye englænder Jon Flanagan og sendte et fladt indlæg mellem benene på Daniel Thøgersen fra venstre angrebsside.

Og ti minutter senere drev Tonni Adamsen bolden op i højre side mod bakkende Thøgersen, hvorpå han tog et overraskende og hurtigt aftræk, så Oskar Snorre var prisgivet i HB Køge-målet.

Mange udskiftninger senere fik hjemmeholdet ny luft, da Effiong Nsungusi nåede højest til eet Nicholas Marfelt-hjørnespark og dirigerede bolden i bold ved stolpefoden uden chance for Kevin Stuhr-Ellegaard med 12 ordinære minutter igen.

Og bare tre minutter senere faldt så udligningen, da Daniel Thøgersen tog en lang tur fra midt på egen bane til op i nærheden af helsingoranernes felt, hvor han så stak bolden til Marius Elvius, som hurtigt fik retvendt sig og klinisk sparket bolden i mål op ad nærmeste stolpe.

Elvius var i overtiden tæt på at sikre de blå/sorte sejren, men det blev ved 2-2 mellem holdene, der åbner sæsonen næste fredag - Helsingør med en hjemmekamp mod Fremad Amager og HB Køge i Horsens.

Her billeder fra klampen. Foto: Jørgen C. Jørgensen

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?