15. august 2020
Martin Koch (tv.) bragte HB Køge foran med 1-0 i sejren. Foto: Thomas Olsen
Martin Koch (tv.) bragte HB Køge foran med 1-0 i sejren. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HB Køge nød godt af foræringer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HB Køge nød godt af foræringer
Opdateret 10. november 2019 kl. 17:23
Sport DAGBLADET - 10. november 2019 kl. 16:52
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

HB Køge tog sin tredje sejr i fire kampe, da det søndag blev til en lidt heldig 2-0-sejr ude over Kolding.

Kolding startede med at have bolden mest, og Rune Nautrup havde efter 11 minutter en kæmpe chance på en halv friløber i højre side af HB Køge-feltet. Men i stedet for at banke på kassen, spillede han alt for uselvisk bolden ind midt i feltet i ingenmandsland. Der var udeholdet heldige. Og det tør siges, at det var et ord, man generelt kunne brge om dem i 1. halvleg.

Og efter 17 minutter kom HB Køge foran: Mathias Høst gik til baglinjen og sendte et indlæg ind på midten, hvor Jakob Kiilerich BURDE have headet bolden væk. Det gjorde han ikke, men istedet dirigerede han bolden lige ind til en helt fri Martin Koch, som fra fem-seks meters afstand nemt kunne heade bolden i mål.

Og der var ikke gået mere end en håndfuld minutter yderligere, før østsjællænderne fordoblede føringen.

Mathias Høst lagde en lang aflevering frem ad banen, og nu var det endnu en gang en Kolding-mands tur til at dumme sig. Denne gang var det keeper Jens Rinke, som fes ud af målet og clearede bolden lige tilbage til Høst. Nu var keeperen imidlertid meget langt ude af sit mål, og den chance udnyttede Høst til at sparke en lang, høj bold direkte ned i kassen fra 45 meter.

2. halvleg var til gengæld knapt nok kommet i gang, før Kolding nær havde reduceret. HBK-forsvaret var hullet som en si, og på en medløbsbold skulle Martin Hedeager i den grad have scoret - fra kanten af det lille felt. Men han helkiksede og fik knapt nok ramt bolden.

I det hele taget kom hjemmeholdet blæsende ud til 2. halvleg - determinerede for at jagte et resultat - mens HB Køge virkede underligt bovlamme i 2. halvlegs indledning. Og fem minutter var der blot spillet af halvlegen, før hjemmeholdet for anden gang havde bud efter målet. Men Oliver Drosts fine langskud tog oversiden af overliggeren.

Midtvejs i 2. halvleg havde gæsterne efterhånden fået flyttet spillet mere op på Koldings bane, men der skulle dog endnu en foræring til, før HB Køge blev rigtig farlige. På en ren Jesper Olsen-fejlaflevering fik Martin Koch pludselig frit løb mod mål. Men han afsluttede nonchalant lige på keeper Rinke.

Chancen blev dog kun startskuddet til en ny angrebsbølge fra Kolding-drengene, og ad flere omgange var de tæt på en reducering. Eksempelvis på Morten Hansens vilde helflugter efter 75 minutter. Men HB Køge reddede, om ikke stormen, så i hvert fald blæsten af til sejr.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?