18. september 2021
Pierre Larsen (th) bragte HB Køge foran, mens  Max Sauer fik noget nær en mareridtsdebut med blandt andet selvmål. Foto: Jeppe Lodberg
Pierre Larsen (th) bragte HB Køge foran, mens Max Sauer fik noget nær en mareridtsdebut med blandt andet selvmål. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HB Køge med forrykt selvmål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HB Køge med forrykt selvmål
Sport DAGBLADET - 12. september 2021 kl. 16:18
Af Jeppe Lodberg

Der er langt fra Køge til Pandrup, og turen hjem for HB Køge søndag kommer nok til at føles ekstralang, for i bussen ligger et nederlag på 3-4 og skriger til himlen.

Ikke at nederlaget som sådan var ufortjent, men samtlige Jammerbugts fire scoringer var i kategorien »det kunne vi godt have undgået«.

Det startede ellers så fint for HB Køge, der kom i fornt efter små 24 minutters spil, da Pierre Larsen sendte bolden op i nettaget efter et indlæg fra Casper Jørgensen fra venstre til bagrummet, hvor Joachim Rothmann kom flyvende og flugtede bolden på tværs i det lille felt.

Men så startede gaveboden i det 33. minut. Et langt indkast fra Jammerbugts højre side, nåede Nikolaj Lyngø højest til, og han headede mod fjerneste stolpe, hvor keeper Oskar Snorre nok burde have haft mere end handsken på.

1-1 blev 2-1 otte minutter senere, da et frispark blev servet i bagrummet, og her nåede Sead Gavranovic foran den tyske debutant Max Sauer og prikkede bolden ind ved nærmeste stolpe.

Casper Jørgensen nåede lige at udligne på hovedstød efter fint bandespil mellem Nicholas Marfelt og Mike Jensen og på Marfelts indlæg fra mållinjen, og så skulle der vel trykkes på fra anden halvlegs start.

Men godmorgen - Jammerbugt kom afsted i højre side og til en tværbold, der var aldeles ufarlig, men Max Sauer valgte af uransalige årsager med en præcis inderside at sende bolden i eget mål.

Kæmpe selvmål og 3-2, der blot holdt i et par minutter. Da drev Marfelt bolden frem og stak den til Mike Jensen, som fik afsluttet i fuld fart. Afslutningen blev rettet af og snød Jammerbugt-keeper Marcus Bundgaard samt røg i mål helt ude ved dennes venstre stolpe.

Efter den spillede time havde Pierre Larsen muligheden for at bringe HB Køge i front påny, men helt fri løb bolden fra ham en meters penge fra stolpen, og i stedet fik Frank Assinki syv minutter senere begået et straffespark, da han fik hægtet en modstander, som var kommet rundt om Max Sauer i venstre side af feltet.

Christian Rye scorede sikkert og fladt ved Oskar Snorres højre stolpe, mens HB Køge-keeperen sprang modsat.

De i dagens anledning bordeux-røde var aldrig rigtigt tætte på ny udligning - tættest på var en Marius Elvius-afslutning, men den havde mere karakter af en tilbagelægning end et forsøg på mål.

Synes du, at kommunen er der for dig?