8. marts 2021
Victorien Adebayor med Mark Gundelach i hælene. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Victorien Adebayor med Mark Gundelach i hælene. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HB Køge klar til slåskamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HB Køge klar til slåskamp
Sport DAGBLADET - 17. februar 2021 kl. 22:10
Af Jeppe Lodberg

To dage før kampdag har HB Køge traditionelt taktisk træning med først video-seance indendørs og så praktik ude i det fri, og onsdag var ingen undtagelse.

Fredag aften venter 1. divisions bundprop i Skive, og HB Køge-cheftræner Auri Skarbalius skæver lige så lidt dén placering, som at skibonitterne resultatmæssigt fik nogle over frakken i sin sæsonpremiere, da de tabte 4-0 hos Fremad Amager dagen efter, at HB Køge spillede 1-1 hjemme mod Hobro.

- Vi havde rigeligt med problemer med dem i den omvendte 0-0 kamp, og de har ændret identitet, siden vi sidst var derovre og tabte 3-2. De vil spille mere, og hvis man kigger bag tallene mod Fremad Amager, så havde Skive 18 afslutninger mod Amagers 14, og Skive havde boldbesiddelse på 54 procent. Men Fremad Amager var effektive, påpeger Auri Skarbalius, der har holdt fast i at træne på det vante kunstgræstæppe på Capelli Sport stadion velvidende, at det er helt anderledes forhold, der venter på Hancock Arenas naturlige græs.

- Det er ikke godt at skifte frem og tilbage, og skulle vi have gjort det - kunne vi have fundet en bane at ødelægge - så vil der typisk komme en træthed i kroppen efter to-tre dage. Så hellere møde friske op. Vi er klar til en slåskamp, lover Auri Skarbalius.

Her billeder fra onsdagens træning, hvor Mike Jensen manglede, da knægten derhjemme havde lidt feber »og i disse tider«, og hvor Martin Koch og Magnus Häuser nøjedes med vægttræning med senere sæsondebut for øje. Foto: Jeppe Lodberg

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?