22. september 2020
Liam Jordan - her mod de unge fra FCN - lagde op til mål samt skaffede et og misbrugte et straffespark.  Foto: Jeppe Lodberg
Liam Jordan - her mod de unge fra FCN - lagde op til mål samt skaffede et og misbrugte et straffespark. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HB Køge i ny uafgjort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HB Køge i ny uafgjort
Sport DAGBLADET - 11. februar 2020 kl. 22:22
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

HB Køge kommer hjem fra træningslejr uden sejr i tre kampe. Fik 3-3 - og brændte straffespark - i den sidste mod ukrainske Karpaty Lviv, der var endnu bedre end de to tidligere russiske modstandere, Kaliningrad og Volgograd.

1-1, 0-1 og 3-3 indenfor kridtstregerne, en hulens masse fine træninger på gode græsbaner i knap så ønskværdigt vejrlig, kortspil og lignende en masse, i dag en gang riverrafting og så to træninger torsdag inden hjemrejse fredag.

Dét er i korte træk essensen af HB Køges træningslejr i tyrkiske Side nær Antalya, hvor de blå/sorte ikke ser ud til at nå at hilse på deres nye afrikanske holdkammerater og hvorfra Christian Overby kommer hjem med en ankelskade af endnu uvist omfang, mens det vil trække noget Jubril Adedejis ene baglår nok også på vej ud af flyveren.

I går spillede Auri Skabalius' tropper den sidste træningskamp, og det mod Karpaty Lviv, der i foråret skal slås for livet i den ukrainske 1. division, der ifølge HB Køges nye cheftræner må være bedre end den russiske.

- Generelt har vi valgt at spille mod gode hold, men det her var den bedste modstander af de tre. Individuelt var de også bedre end os. De var hurtige, og vi havde det svært i en-en situationerne.

- Men der var bestemt også gode perioder for os, og vi lykkedes med at skabe en del chancer, som jeg gerne ville. Og ja, vi fik scoret tre mål - og havde også et straffespark, som vi så ikke scorede på til sidst. Der var mange ting at være tilfreds med, og se hvem vi slutter af med på banen - de unge fik godt med spilletid og Jakob Johansson fik for første gang næsten en hel kamp, mens vi sparede på de rutinerede.

Lyder det fra Auri Skarbalius, der helt sparede Stephan Petersen og Mark Gundelach og altså ligeledes måtte se bort fra Adedeji og Overby, der blev skadet ved træningen mandag.

HB Køge kom foran tre gange i løbet af kampen og havde også muligheden en fjerde gang, da fik sit andet straffespark straks efter bolden var givet op efter 3-3.

Denne gang dømt til Marius Elvius, der blev væltet, da han forsøgte at komme frem til riposten fra Liam Jordans optimistiske afslutning. Som eneste skønhedsplet på sydafrikanerens indhop missede han fra pletten.

- Pragtkamp af Liam, siger Auri Skarbalius og konkluderer:

- Fint at vi scorer tre mål, men det er svært at vinde en fodboldkamp, når man lukker tre mål ind. Vi skal være mere kyniske.

HB Køge-Karparty Lviv 3-3 (1-1)

1-0: Martin Koch (9), 1-1: Lyakh Rostyslav (30), 1-2: Marius Elvius (46), 2-2: Tanchyk Volodymyr (52), 2-3: Jakob Johansson (66/str), 3-3: Yuri Tlumak (83)

HB Køge: Pedro Silva - Oliver Sonne, Jean Claude Bozga, Martin Wørts, Mathias Høst - Marius Elvius, Magnus Häuser (76/Marian Huja), Martin Vingaard (83/Casper Jørgensen), Tobias Christensen (62/Christian Toftdahl, U19) - Jakob Johansson (76/Peter-Lee Vassell), Martin Koch (46/Liam Jordan)

Har debatten om sexisme taget overhånd?