11. august 2020
HB Køge fik 1-1 med hjem fra Hvidovre. Det tredje uafgjorte resultat denne sæson mellem klubberne. Foto: Anders Kamper
HB Køge fik 1-1 med hjem fra Hvidovre. Det tredje uafgjorte resultat denne sæson mellem klubberne. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HB Køge heldige med et point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HB Køge heldige med et point
Sport DAGBLADET - 05. juli 2020 kl. 16:26
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

HB Køges spillere kunne skiftevis ærgre sig over ikke have vundet og glæde sig over ikke at have tabt, da de forlod Hvidovre Stadion søndag eftermiddag.

1-1 endte bundkampen i 1. division, og dermed er intet afgjort i de to holds interne forhold i rækken.

HB Køge underpræsterede markant de første 45 minutter og skulle være glade for, at målmand Kevin Ray Menodoza havde en rigtig, rigtig god dag i målet med talrige redninger. Føj, hvor det ofte brændte på med store muligheder, mens HB Køge havde svært ved at skabe i den anden ende.

Mark Gundelach havde dog et forsøg på stolpen, men det kunne ikke slette indtrykket af, at Hvidovre måtte score kampens første mål.

Det gjorde de bare ikke, for fem minutter efter pausen scorede Jubril Adedeji: Mark Gundelach lagde en perfekt bold i panden på Martin Koch i feltet - han styrede den ned til Adedeji, der efter et træk scorede højt i nettet.

Helt ufortjent, men HB Køge spillede meget bedre efter pausen og sad på det meste i den kraftige medvind med skiftevis støvregn og sol fra oven. Svære forhold for begge parter, og lettere blev det ikke, da Stephan Petersen tacklede velspillende Mkkel Nøhr ud af banen ved midterlinjen efter 68 minutter. Gult kort? Nej, dommer Kasper Madsen tog sig til baglommen og fandt det røde frem.

Ud med Stephan P., der kort forinden følte sig bortdømt ved at muligt straffespark og endte i verbal infigt med en modspiller.

Nu tabte han hovedet, og med 10 mand måtte HB Køge slide og slæbe til sidst, og så var indskiftede Marius Elvius 20 centimer fra at glide 2-0 ind på Liam Jordans tværaflevering fra højre mod den fjerne stolpe. Helt tomt var målet, men bolden sneg sig forbi opstanderen udvendigt.

0-2 der, og det var afgjort, og det så ud til, at HB Køge ville holde stand. Men i det 89. minut gik det galt: Magnus Häuser begik frispark på egen banehalvdel, som Kim Aabech sparkede. Returbolden endte hos Mikkel Nøhr, der afsluttede. I en kampen om bolden i feltet fik Marian Huja uheldigt prikket/tacklet bolden til Aleksandar Lazarevic, der scorede tæt op ad stolpen. 1-1.

I overtiden havde Hvidovre yderligere et par muligheder, men den spændende kamp endte uafgjort.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?