4. august 2021
Laura Guldbjerg og HB Køge har forlænget aftalen med yderligere to sæsoner. Foto: HB Køge
Laura Guldbjerg og HB Køge har forlænget aftalen med yderligere to sæsoner. Foto: HB Køge
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HB Køge forlænger med forsvarsprofil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HB Køge forlænger med forsvarsprofil
Sport DAGBLADET - 24. juni 2021 kl. 16:54
Af Kasper Nørgaard Hansen

Hun har spenderet sæsonen klods op og ned ad anfører Maria Uhre - som en del af HB Køge-kvindernes midterforsvar - og nu har Laura Guldbjerg besluttet, at hun gerne vil forlænge med HB Køge, ligesom kærligheden er gengældt den anden vej.

Guldbjerg har ellers været lidt i tvivl om, hvorvidt hun kunne få enderne til at hænge sammen i forhold til sit civile job, men er altså nu kommet frem til, at det kan de godt.

Det skriver HB Køge på sin hjemmeside torsdag.

Og det glæder i høj grad klubbens direktør Per Rud:

- I Laura har vi en ægte kriger, som altid går ind til kampene med hovedet højt og brystet løftet. Hun har både en fysisk styrke og en ro i sit spil, der smitter af på andre på en måde, der er med til at gøre hende til en af holdets ledere.

- Grundet hendes civile erhverv i politiet har der været nogle udfordringer i forhold til træningstidspunkter, og vi har derfor først nu fået styr over det, selvom både Laura og HB Køge i lang tid har været enige om at skulle fortsætte eventyret, tilføjer han.

24-årige Laura Guldbjerg Pedersen - som er hendes fulde navn - har været én af de mest benyttede spillere på HB Køges guldmedaljehold i denne sæson. Således har hun fået (masser af) spilletid i 26 uf af holdets 29 kampe i sæsonen.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?