2. december 2020
Liam Jordan reducerede for HB Køge - men det var ikke nok, for Hobro vandt lørdagskampen med 3-1. Foto: Hans Jørgen Johansen
Liam Jordan reducerede for HB Køge - men det var ikke nok, for Hobro vandt lørdagskampen med 3-1. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HB Køge bryder stimen - på den dårlige måde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HB Køge bryder stimen - på den dårlige måde
Sport DAGBLADET - 17. oktober 2020 kl. 17:04
Af Kasper Nørgaard Hansen

HB Køge habvde før lørdagens 1. divisionskamp i Hobro tabt tre kampe og vundet tre af slagsen. Og rækkefælgen har heddet sejr, nederlag, sejr, nederlag og så fremdeles.

Derfor var det også »meningen«, at HB Køge skulle have vundet udekampen i det nordjyske, men sådan kom det ikke til at gå. For de blå-sorte tabte nemlig med 1-3 til Hobro og har dermed tabt to kampe i træk.

Udeholdet kom i modvind allerede efter, hvor Tobias Salquist bragte Hobro foran på et hovedstød. Edgar Babayan fordoblede føringen på et straffespark kort inde i 2. halvleg. Med 20 minutter igen fik HB Køge en livline, da Liam Jordan med en flot scoring bankede bolden op i målhjørnet til nu kun 2-1 på tavlen.

Det blev dog ikke til mere for gæsterne, som i stedet måtte se Himmelev-drengen Mads Hvilsom gøre det til slutresultatet.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?