29. maj 2020
Mikkel Henderson er en mand med årelang tilknytning til fanmiljøet i klubben. Foto: HB Køge
Mikkel Henderson er en mand med årelang tilknytning til fanmiljøet i klubben. Foto: HB Køge
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HB Køge ansætter fankoordinator

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HB Køge ansætter fankoordinator
Sport DAGBLADET - 15. oktober 2019 kl. 11:23
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

HB Køge har valgt at hyre en såkaldt SLO, hvilket er en forkortelse for det engelske »Supporter Liaison Officer«. På godt dansk betyder det en fankoordinator, i øvrigt.

Den nye koordinator bliver den 47-årige Mikkel Henderson, der har en lang fortid i fanmiljøet omkring Køge Boldklub og HB Køge. Det skriver HB Køge på sin hjemmeside tirsdag. Hér lyder det yderligere:

- Vi har valgt at tilknytte Mikkel Henderson, fordi det er altafgørende for os at have det bedst mulige forhold til vores fans og samtidig skabe den gode stadionoplevelse. Vi har kendt til Mikkel via hans arrangement i fangruppen Svanerne og det er derfor et naturligt skridt i den rigtige retning for os at hente en mand ind, der også har erfaring fra den anden side af kridtstregerne, siger sportsirektør Per Rud til hbkoge.dk.

Henderson var i perioden 2016-2018 bestyrelsesmedlem i klubbens fanklub Svanerne og klubhusformand i »Svanereden«, hvor han stod for at afholde arrangementer i samspil mellem klubben og fansene. Han har derfor naturligt et stort kendskab til det, der rører sig blandt fansene, mener klubben:

- Det at være bindeleddet mellem klubben, Svanerne og alle de andre, der kommer på stadion var en ret interessant mulighed og noget, der indeholder et stort potentiale. Herhjemme er en SLO noget, der primært findes i de større klubber, hvorfor det er ekstra interessant, siger Mikkel Henderson selv.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?