23. januar 2021
Morten Rasmussen er stoppet som cheftræner i Gørslev. Foto: Anders Kamper
Morten Rasmussen er stoppet som cheftræner i Gørslev. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gørslev skifter træner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gørslev skifter træner
Sport DAGBLADET - 11. januar 2021 kl. 07:20
Af Anders Kamper

Midt i vinterpausen og midt i en sæson, der ikke er som alle andre, har sjællandsserieklubben Gørslev IF været nødsaget til at skifte cheftræner.

Sagen er, at klubbens hidtidige, Morten Rasmussen, er flyttet til Jylland med familien og derfor har sagt op.

Afløseren har Gørslev nu fundet, og det er en velkendt trænerskikkelse og en træner, som også har krydset spor med Morten Rasmussen, da de begge har været i Taastrup FC: Michael Juul.

Han tiltræder 15. januar. Michael Juul kommer fra et trænerjob i Slagelse B&I, men har en fortid som målmandstræner, talentchef og altså også cheftræner. Han er desuden tidligere divisionsspiller i Slagelse med 62 1. divisionskampe.

- At vi formår at tiltrække en trænerkapacitet af Michael Juuls kaliber, viser det hele. Vi har været meget grundige og det ligner et perfekt match for klubbens sportslige ambitioner. Gørslev IF bliver ved med at rykke sig - og lige nu går det kun fremad. Jeg er stolt på klubbens vegne over, at vi hele tiden formår at bygge på og optimere staben omkring holdet. Det er netop dette som er med til at udvikle vores spillere, siger Gørslevs sportschef Jesper Andreasen.

Han beder til, at Michael Juul og Gørslev kan starte træningen mandag den 18. januar, hvor der også forventes nye spillere på plads.

I Gørslev sender man Morten Rasmussen og assistentræner Thomas Larsen videre.

»Trænerparret efterlader hermed klubben med et flot aftryk. Gørslev siger tak til Morten og Thomas for en fantastisk indsats, der har været med til at rykke klubben i den rigtige retning.«

- Jeg er glad for at kunne efterlade holdet i toppen af Sjællandsserien. Jeg vil følge drengene den kommende tid fra det jyske og håber de fuldender rejsen med en oprykning, siger Morten Rasmussen i en afskedshilsen på Gørslevs hjemmeside.

Gørslev ligger nummer tre i sjællandsseriens pulje 2 med 25 point efter 11 kampe, et færre end Solrød, mens Ringsted fører an med 29 point.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?