12. juli 2020
Knæskadede Andreas Hermansen i snak med målmandstræner Lasse Sørensen. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Knæskadede Andreas Hermansen i snak med målmandstræner Lasse Sørensen. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: God plads på FC Roskilde bænk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

God plads på FC Roskilde bænk
Sport DAGBLADET - 24. juni 2020 kl. 23:35
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er efter den lange corona-pause blevet tilladt fodboldholdene at foretage op til fem udskiftninger i en kamp i resten af sæsonen ud fra en antagelse om, at det vil mindske risikoen for slid og skader hos spillerne, der er igennem et meget komprimeret program.

Når FC Roskilde torsdag aften tager imod Nykøbing FC til bundopgør i 1. division, foretager hjemmeholdet maksimalt tre udskiftninger. Cheftræneren har ganske enkelt ikke flere spillere at gøre godt med, og bruger Martin Jungsgaard alle sine tre undskiftninger, så er det ensbetydende med enten en aldeles offday eller en skade til førstekeeper Frederik Vang.

Af de tre bænkevarmere fra start er nemlig reservekeeper Conrad Kromann. De to andre er Abdoulie Njai og Monday Etim, der var med - og blev udvist - i Jungsgaards comebackkamp som cheftræner i september sidste år og så igen i forårspremieren hos Vendsyssel i starten af marts. Ellers har Monday været knæskadet eller i genoptræning for denne.

To normale profiler i hver sin ende af banen - midtstopper Andreas Hermansen og kantangriber Younes Bakiz er på skadeslisten. Bakiz for en muskelskade i forlåret og håbende på, at han kan være med igen i næste uge. Og Hermansen knæskadet i Kolding i fredags. Det formodes at være de inderste ledbånd, den er gal med, og så er sæsonen slut - men Hermansen håber, at han efter en scanning først i næste uge får »nedsat straffen«.

Midtstopper Daniel Jørgensen døjer med hoftebøjeren, og Casper Grening er »bare« almindeligt syg, og havde i øvrigt fået fri til Nykøbing-kampen grundet studenterhattefejring.

Her billeder fra onsdagens træning. Foto: Jeppe Lodberg

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?