21. april 2021
Henrik Dudek forlod de andre TMS-ledere efter 27 minutter af 1. halvleg for at være alene. Foto: Anders Kamper
Henrik Dudek forlod de andre TMS-ledere efter 27 minutter af 1. halvleg for at være alene. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Formand Dudek efter nederlag: - Det er hårdt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formand Dudek efter nederlag: - Det er hårdt
Sport DAGBLADET - 24. februar 2021 kl. 23:32
Af Anders Kamper

Han har gjort det talrige gange før, og i aftes skete det igen: Når TMS Ringsted spiller vigtige kampe og det ikke går som håbet på banen, så forlader TMS Ringsted-formand Henrik Dudek sin plads blandt de andre TMS-ledere - ellers hans normalt faste plads - for at sidde for sig selv et stykke væk. Måske for at have fred til at tænke på konsekvensen af et nederlag, måske for ikke at vise sin ærgrelse, når man nu står i spidsen for det hele.

Og man skal ikke være i tvivl: Formand Dudek var - og er - dybt skuffet netop nu, hvor TMS har bevæget det ene ben i retning af nedrykning til 1. division, men hvor der dog er fire kampe mere at spille.

Onsdag aften tabte TMS 23-27 ude til Lemvig.

- Det er da ærgerligt, når det var en kamp, vi havde set frem til og kunne skabe afstand i i forhold til Lemvig. Men de har spillet godt på denne side af nytår, så det ville blive svært - men altså...de var bedst til sidst. Vi var ikke kølige nok. Der er fire kampe tilbage nu, og nu skal vi håbe på en enkelt eller to overraskelser - og vi skal ikke give op. Der er fire kampe endnu, og hvor Aalborg ser lidt uoverkommelig ud, så er der muligheder mod TTH, Ribe-Esbjerg og Kolding, siger Henrik Dudek.

- På dagen kan vi gøre det, så det er ikke slut.

- Men det er hårdt, det her, med det kæmpe arbejde, der bliver gjort af en h... masse mennesker udenfor banen. De vil rejse det her for at få det til at flyve, og jeg bebrejder ikke spillerne noget, for de gør, hvad de kan, men der bliver gjort alt, hvad vi kan udenfor banen.

Føler du nogen gange, at det er tre skridt frem og fire tilbage?

- Njaa, nok mere et frem og et tilbage. Det er som om, at vi kan ikke kan slå det hul, der gør, at vi kan komme med og udvikle noget, så det ikke er op og ned hele tiden. Det koster noget at rykke ned.

Men når I ikke slår nummer sidst to gange, så er I vel ikke bedre?

- Både vi og Lemvig har fået alt for få point i denne sæson, og begge hold har da savnet hjemmepublikummet, der tit er den 8. eller 9. spiller. Med dem kan vi lave overraskelser hjemme, men ikke uden tilskuere. Vi er lige dårlige nu på den konto, kan man sige, og corona er ikke årsagen til det her, men vores hjemmebane med tilskuere ville have givet os nogle point, siger Henrik Dudek, inden han tager den lange tur hjem til Ringsted og tankerne kan kredse videre om, hvordan TMS bider sig fast i den bedste række.

Men håbet er altså ikke helt ude endnu.

Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?