21. januar 2021
Kevin Mendoza med dén vilde redning i kampens 97. minut, som om noget sørgede for, at HB Køge kunne rejse fra Nykøbing med alle tre point. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
Kevin Mendoza med dén vilde redning i kampens 97. minut, som om noget sørgede for, at HB Køge kunne rejse fra Nykøbing med alle tre point. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flyvende Mendoza var HB Køges redningsmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flyvende Mendoza var HB Køges redningsmand
Sport DAGBLADET - 12. juli 2020 kl. 15:11
Af Kasper Nørgaard Hansen

HB Køge slog lørdag Nykøbing ude, og det var en sejr, som med stor sandsynlighed sikrer holdet overlevelse i 1. division.

Men havde det ikke været for målvogter Kevin Mendoza er det langt fra sikkert, at resultatet var endt som det gjorde, for især i 2. halvleg var HB Køge heftigt under beskydning. Men ikke mindst tre fine redninger fra Mendoza - den sidste var decideret fremragende - gjorde, at det alligevel blev til tre østsjællandske point.

Efter opgøret ville keeperen dog ikke høre tale om, at han havde været den afgørende brik i HB Køges ualmindeligt vigtige sejr. Om end han dog var ganske fint tilfreds med sin egen indsats.

Men særlig én redning var en decideret »life saver«. Da han i det 97. minut fik pareret et skud fra nært hold nede ved jorden og fik vippet bolden op på overliggeren, inden kuglen røg ned i favnen på ham igen.

- Jeg når overhovedet ikke at tænke noget. Jeg ser, at angriberen åbner op i hoften, som om han vil skyde i det lange hjørne, men han skyder så kort - men heldigvis får jeg lige labben på. Og jeg ramte den heldigvis nok til, at den ikke gik ind, siger Mendoza smilende.

Og tilføjer om det hektiske opgør.

- Det var lidt en stressende kamp at være med i som målmand. Nykøbing havde bolden rigtig meget, men jeg synes nu alligevel, at vi gjorde vores for at holde fast i bolden i perioder

- Der var dog virkelig meget pres på til tider. Var startede ellers fint ud og styrede de første 20 minutter, synes jeg - men fra og med slutningen af 1. halvleg blev det noget hektisk. Men det var stærkt, at vi holdt stand, konkluderer Mendoza.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?