30. september 2020
Martin Koch i aktion.  Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Martin Koch i aktion. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere billeder: HB Køge chanceløs mod AaB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere billeder: HB Køge chanceløs mod AaB
Sport DAGBLADET - 28. november 2019 kl. 00:57
Af Jeppe Lodberg

Lidt for meget pussenusse, lidt for mange afleveringer i fødderne på modstanderne og lidt for få forsøg eller forsøg på afslutninger.

arrow Læs også: AaB når frem i tide og vinder udsat pokalkamp

Det var ingredienserne set gennem HB Køge-briller, da den onsdag aften stod på pokal-ottendedelsfinale hjemme på pænt fyldte Capelli Sport Stadion mod AaB - der viste sig lidt for gode.

3-0 vandt Aalborgs superligamandskab, der bragte sig på 1-0 i det 24. minut, da de rød/hvid-stribede skiftede tempo med en lang bold til Kasper Kusk i højre side.

Derfra en kort bold til Lucas Andersen og så en skruet stikning tværs gennem HB Køge-feltet i lige præcis den irriterende afstand mellem det tyndtspillede midterforsvar og Kevin Ray Mendoza, hvor keeperen vurderede, at han ikke kunne nå ud.

Lige til Oliver Abildgaard, der fik kontrol på bolden, lagt den til rette og tørt hakket den fladt i mål ved fjerneste stolpe.

Om føringen var fortjent eller ej, var op til den enkelte at vurdere. HB Køge havde intet rigtigt haft andet end en masse boldbesiddelse og et hjørnespark, der var blevet endog rigtigt farligt i den modsatte ende, havde det ikke været for helt suverænt tilbageløb af Christian Overby, som pillede bolden fra kontraløbende Kusk i feltet.

AaB havde heller ikke haft alverden, men dog et par temposkift og afslutninger i retning mod mål.

Hjemmeholdets første forsøg kom efter 38 minutters spil, da Tobias Christensen og Jubril Adedeji kom i omstilling og sidstnævnte lagde af til Martin Koch. Den just kårede »årets spiller« for andet år i træk trykkede af lige ude foran feltet, men lige på den tidligere HB Køge-keeper Andreas Hansen.

Behjertet, men ikke rigtigt truende, og Koch var givet også blevet skiftet ud for længst grundet et tydeligt generet baglår, havde det ikke været årets sidste kamp.

Koch kæmpede videre til ti minutter efter pausen, og fire minutter senere kom AaB på 2-0, da HB Køge havde svært ved at få losset ud af kommunen, og anfører Martin Vingaard slutteligt gled, så bolden lå lige til højreskøjten for Iver Fossum på kanten af feltet.

Men egentlig utroligt, at den flade afslutning ikke ramte en ven eller fjende på sin vej - feltet var overbefolket.

Nede med to satsede HB Køge, og Jakob Johansson skabte energisk fin plads til Liam Jordan til en hammerafslutning fra 13 meter halvandet minut senere, men midtstopper Mathias Ross tog en for fædrelandet med en »ishockeyblokering«, og det var så nogenlunde det.

AaB var i fuld kontrol og øgede fire minutter før tid til 0-3 på den måske langsommeste omstilling set på Capelli Sport stadion. Skarpretter var Tom Van Weert med en flad afslutning fra feltets kant og i mål via nærmeste stolpe, og de 1651 tilskuere begyndte at sive.

Herover billeder fra kampen: Foto: Kenn Thomsen

arrow Video: HB Køge laver gas med AaB
25. november 2019 kl. 12:47 Opdateret: kl. 23:30
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?