12. august 2020
Benløse-træner David de Fries. Foto: Anders Kamper
Benløse-træner David de Fries. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Finaledag for Benløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Finaledag for Benløse
Sport DAGBLADET - 12. januar 2020 kl. 10:58
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skal Benløse-anfører Jesper Roland løfte pokalen søndag eftermiddag ved 16-tiden i Dansk kabel TV Arena?

Det er spørgsmålet, han og alle i og omkring Benløse Floorball Club stiller sig nu, hvor det er tid til finalen i den pokalturnering, Benløse aldrig har vundet og i den grad tørster efter at vinde.

Nu er chancen der, og den bliver vel ikke større nu, hvor holdet spiller på egen bane i Ringsted foran et stort hjemmepublikum og optændt af ilden, der skal føre holdet frem mod titlen.

Lørdag vandt Benløse 11-7 over Vanløse i semifinalen, og det var ikke en sejr uden gnidninger. Benløse kom ellers hurtigt foran 2-0, men Vanløse scorede tre gange i træk, og derfra blev det tæt, indtil Benløse trak fra til sidst.

Vejen til pokalfinalen
  • Benløse:
  • Hvidovre-Benløse 0-3
  • FF København-Benløse 1-12
  • Hafnia-Benløse 1-12
  • Semifinale: Benløse-Vanløse 11-7
  • Sunds:
  • Randers-Sunds 0-23
  • Strandby Elling-Sunds 3-12
  • Sunds-Frederikshavn 5-3
  • Semifinale: Sunds-Vendsyssel 6-4

- Vi fik ellers den start, vi gerne ville have, og vi havde chancerne til at lukke kampen, men de kom godt igen og fik noget gnist. Den ville vi gerne have slukket, men det lykkedes ikke. Det blev en rodet kamp, og vi skulle have lavet 20-30 mål - mindst! Men pokalkampe har et andet liv, og der er ingen kampe bagefter, hvis man taber. Derfor er de særlige. Og man kan godt se, at vi stadig er der, hvor vi skal spille kæderne sammen. 2. kæden vokser med opgaven, men vi mangler stadig noget basalt i vores spil, taktik og sammenspil, siger Benløse-træner David de Fries.

- Jeg nåede ikke at frygte et nederlag, men jeg blev frustreret over, at det ikke fungerer og at vi ikke holder aftalerne. Til sidst spillede vi med to kæder og satte tempoet endnu mere op og spillede mere direkte, og når vi gør det, så er vi bedre.

Vinder I pokalen?
- Det får vi at se! Med det spil, vi leverer, når vi er bedst, så vinder vi, så vi skal køre og holde så højt et bundniveau som muligt. Der må ikke blive for langt mellem top og bund i vores spil, siger træneren.

Om der bliver det, må søndagens finale vise. Kampstart klokken 14.00, og to timer efter løfter Jesper Roland måske pokalen.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?