24. september 2020
Nikki Kvist misser straffekast. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Nikki Kvist misser straffekast. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fin start for TIK Taastrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fin start for TIK Taastrup
Opdateret 23. september 2019 kl. 08:58
Sport DAGBLADET - 22. september 2019 kl. 18:02
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TIK Taastrups oprykkere til mændenes 2. division i håndbold fik en fin sæsonstart, da de søndag sidste på eftermiddag en vandt hos med-oprykkerne fra Rødovre.

Hjemmeholdet kom så absolut bedst fra start og førte efter syv minutters spil med 5-2, men blandt andet takket være nogle akrobatiske redninger fra Niels Tønneskov i Taastrup-målet og kvikt kontraspil kunne Mikkel Kvist fire minutter senere udligne til 5-5, og derfra gik det strengt taget kun de blåklædte gæsters vej i den grønne Rødovre stadionhal.

13-11 førte TIK'erne ved pausen af den absolut helhjertede kamp, hvor begge mandskaber gik til både vafler og modstandere med paraderne sænket.

Via tre mål i rap af Mikkel Kvist øgede Taastrup forspringet til 19-13 efter otte minutter af anden halvleg, men da Rødovre med ti minutter igen kom først én og så to mand i overtal med 18-23 på tavlen viste sig en lille åbning om fornyet spænding.

Den udeblev - og Angu Kreutzmann scorede periodens enlige mål til TIK-føring på 24-18 i det, der endte op med med en sejr til Thomas Jørgensens tropper på 28-21.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

Har debatten om sexisme taget overhånd?