9. august 2020
En smilende Anders Clausen med en spillertrøje som farvelgave i FC Roskilde. Foto: Kenn Thomsen
En smilende Anders Clausen med en spillertrøje som farvelgave i FC Roskilde. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Farvel til Anders Clausen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Farvel til Anders Clausen
Sport DAGBLADET - 02. juli 2020 kl. 00:46
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var farvel-pizza i omklædningsrummet bagefter, og inden kampen mod Vendsyssel onsdag var der spillertrøje og tak fra klubejer Carsten Salomonsson samt en munter replik fra stadionspeakeren.

- Du skriver historie i FC Roskilde ved at være den første træner, der selv har sagt op! lød det til spredte grin på tribunen.

Assistenttræneren smilede selv lunt. Han stopper og havde sidste arbejdsdag i Rådmandshaven. Et år blev det til for den tidligere angriber. Først med Christian Iversen som cheftræner, og fra starten af september med Martin Jungsgaard.

- Det føles som, jeg har været her i længere tid, for jeg er kommet ind på gutterne, og de ind på mig, og vi har haft det så godt sammen. Der er ikke en gang, hvor jeg har sat mig i bilen i Næstved og kørt herop, hvor jeg har fortrudt det.

- Vi ligger, hvor vi gør, og det har været noget cirkus med ny træner og nye spillere og alt muligt, men spillerne har spillet, som om det var deres sidste kamp hver gang. De har givet alt, siger Anders Clausen, der flytter til Ålborg med familien 1. august.

- Det er vemodigt, men jeg er afklaret, for jeg har selv truffet beslutningen. Men det gør det ikke nemmere, for det er gode gutter her, jeg vil savne helt sindssygt. Jeg havde da ikke håbet at skulle forlade et hold, der ligger sidst, men sådan er det nu engang, siger Anders Clausen.

- De må kæmpe røven ud af bukserne de sidste par kampe! siger Clausen, der endnu ikke har et nyt fodboldjob på hånden i det nordjyske.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?