13. maj 2021
FC Roskildes cheftræner Michael Jørgensen har ikke tid til at nærstudere modstanderholdene, mener han. Han fokuserer i stedet 100% på egen trup. Foto: Jens Wollesen.
FC Roskildes cheftræner Michael Jørgensen har ikke tid til at nærstudere modstanderholdene, mener han. Han fokuserer i stedet 100% på egen trup. Foto: Jens Wollesen.
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FCR-træner kender ikke noget til HIK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FCR-træner kender ikke noget til HIK
Opdateret 22. april 2021 kl. 21:26
Sport DAGBLADET - 22. april 2021 kl. 17:03
Af Kasper Nørgaard Hansen

De fleste trænere på divisionsniveau - og ofte også i Danmarksserien endda - går enormt meget op i at indstudere modstanderen inden en given kamp.

Mange timers video og ofte også et par fysiske besøg på tribunen lægger som regel grundlaget for dén taktik eller spillestil, som skal implementeres mod det enkelte modstanderhold. Men sådan er det ikke for FC Roskilde-cheftræner Michael Jørgensen.

Det fortæller han dagen før FCR's kamp mod HIK - HIK, som ellers ligger nummer to i 2. division øst, hvor FCR for sin del ligger nummer syv.

- Jeg har ikke set HIK spille i denne sæson, så jeg aner ikke, hvordan de spiller som hold. Når jeg har et hold, der stadig ikke fungerer fuldstændig optimalt og er i en klub, hvor der stadig skal optimeres nogle ting, så ville det være åndssvagt, hvis jeg brugte min tid på alt muligt andet end mit eget hold, siger Jørgensen og tilføjer:

- Jeg har kun 24 timer i døgnet og er ikke fuldtidsansat i FC Roskilde, så jeg fokuserer hver dag på at lave et bedre fodboldhold, og så kan jeg ikke tage mig af HIK, eller Nykøbing og hvad de alle sammen hedder.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?