5. juli 2020
Abdoulie Njai scorede til 2-1 for FC Roskilde.
Abdoulie Njai scorede til 2-1 for FC Roskilde.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FC Roskilde slog til hjemme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Roskilde slog til hjemme
Opdateret 06. juni 2020 kl. 16:14
Sport DAGBLADET - 06. juni 2020 kl. 14:48
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For anden runde i træk rakte 1. divisions absolutte bundhold fra FC Roskilde ud efter sejren, da Fremad Amager var gæster i forårets første hjemmekamp.

Mod Nykøbing FC gik det galt med 2-2-udligningen af hjemmeholdet til allersidst, men mod Fremad Amager kom der en ny chance.

1-0 sørgede Sebastian Czajkowski for efter 17 minutter, hvor han afsluttede et indkast og et efterfølgende stort klumspil i feltet med at score.

Fremad Amager sad på det meste af spillet, men FCR-spillerne forsvarede sig glimrende og var farlige enkelte gange.

Rigtig farligt blev det efter 36 minutter, hvor Nicklas Mouritzen scorede på et indlæg fra højre i en presset situation, men meget overraskende valgte dommeren og linjedommeren at vinke og fløjte for offside, men det var der ikke andre end dem, der kunne se.

D´herrer dommere måtte høre på mange brokkerier fra FC Roskilde-lejren halvlegen ud og i pausen, hvor især klubejer Carsten Salomonsson var fly-forbandet, og humøret var ikke blevet bedre af, at Lukas Engel udlignede kort før pausen i et passivt felt og forsvar.

Raseriet forsvandt dog, da indskiftede Abdoulie Njai scorede til 2-1 i to omgange efter 16 minutter af 2. halvleg. »AB« afsluttede først med højre fod, men blev afværget, han fulgte op med venstre fod og scorede bag Dannevang.

Nu var gæsterne presset, men FCR bed fra sig, og der var flere fine muligheder for mål, og i FCR´s ende var Frederik Vang en sikker mand, selv om bolden var på målstregen efter 83 minutter, men blev losset væk.

FCR red stormen af og sikrede sig en vigtig sejr og nu syv point i tre runder. Der er en smule håb forude, og nu kan Næstved og Hvidovre ikke vide sig sikker på noget i bundkampen. FC Roskilde er ubesejret i tre kampe i træk med sejre over Kolding (1-0) og 2-1 over Fremad Amager, og så blev det altså 2-2 i Nykøbing F. sidste weekend.

- Jaaa, mand! kunne træner Jungsgaard brøle ved slutsignalet.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?