5. juli 2020
Telte er rejst i Roskilde Idrætspark. Foto: FC Roskilde
Telte er rejst i Roskilde Idrætspark. Foto: FC Roskilde
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FC Roskilde klar til besøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Roskilde klar til besøg
Sport DAGBLADET - 05. juni 2020 kl. 15:27
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter nogle timers forberedelse fredag formiddag er FC Roskilde og hjemmebanen Roskilde Idrætspark klar til forårets første hjemmekamp under de specielle corona-sikkerheds-omstændigheder.

Bag målene har medarbejdere fra Roskilde Teltudlejning fredag formiddag rejst det, der i den ene ende skal være gæsternes omklædningsrum, så længe der ikke må klædes om indendøre under tribunen.

I den ende vil der også blive åbnet ud til banen, så lørdagens gæster fra Fremad Amager kan gå til og fra banen der, mens hjemmeholdet bruger den anden ende.

- Der er meget ekstraarbejde nu, men forhåbentlig bliver det snart bedre, så vi kan klæde om i omklædningsrummet, siger FC Roskildes ejer, Carsten Salomonsson.

FC Roskilde nåede at spille to kampen i marts inden nedlukningen af Danmark og tabte 0-2 til Vendsyssel og vandt 1-0 »hjemme« i Sundby Idrætspark over Kolding IF.

I 1. runde efter genåbningen af Danmark spillede FCR 2-2 ude mod Nykøbing FC, hvor hjemmeholdet udlignede til aller-aller sidst og sikrede sig 2-2.

FC Roskilde ligger sidst i 1. division med 17 point.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?