27. juli 2021
Nicklas Schmidt (8) hér i sin tidf or Skovshoved. Siden dengang har han spillet 66 1. divisionskampe for Hvidovre. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Nicklas Schmidt (8) hér i sin tidf or Skovshoved. Siden dengang har han spillet 66 1. divisionskampe for Hvidovre. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FC Roskilde henter 1. divisionsspiller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Roskilde henter 1. divisionsspiller
Sport DAGBLADET - 16. juni 2021 kl. 12:25
Af Kasper Nørgaard Hansen

FC Roskilde har hentet en flot forstærkning til truppen i form af midtbanespilleren Nicklas Schmidt, der kommer til Hvidovre og 1. division.

Det skriver FCR på sin hjemmeside.

I Hvidovre spillede Bjerre 17 kampe i den forgangne sæson, så det må siges at være en ganske fin signing for et hold, som til næste sæson vil være at finde i 3. division.

Men på trods af de mere ydmyge forhold, han skal spille under i næste sæson - ikke mindst en række meget små stadioner - er Schmidt klar og opsat på opgaven.

- Efter tre gode år i Hvidovre, er jeg klar til nye udfordringer. Jeg kender Michael fra tidligere, så jeg ved hvad han står for og hvad han kan bringe. Jeg ved, at der er mange dygtige spillere i FC Roskilde - nogle som jeg også kender fra tidligere, så det er kun positivt, siger han.

Mens sportschef Anders Theil føjer til:

- Nicklas Schmidt er en aftale vi godt kan være stolte af i Roskilde. Han er en klasse midtbanespiller, som jeg ved havde flere muligheder i NordicBet Ligaen. Alligevel valgte han at gå med vores projekt, og det er vi meget glade for. Nicklas er en spiller der altid arbejder hårdt, siger Theil i pressemeddelelsen.

Tidligere på måneden har FCR hentet Mikkel Nielsen og Benjamin Lund.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?