7. august 2020
Kristian Lindberg - her mod Fredericia - var uskarp og misbrugte straffespark. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
Kristian Lindberg - her mod Fredericia - var uskarp og misbrugte straffespark. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FC Roskilde forspildte mulighederne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Roskilde forspildte mulighederne
Opdateret 22. juli 2020 kl. 11:04
Sport DAGBLADET - 10. november 2019 kl. 15:39
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vurderet efter spil og chancer skulle FC Roskilde søndag eftermiddag have vundet sin tredje kamp ud af de sidste fire, da Hvidovre var på besøg.

Men 770 tilskuere i Roskilde Idrætspark fik en hurtig indikator på, at det ikke ville ske, da Younes Bakiz efter bare to et halvt minuts spil blev hevet omkuld i feltet af Victor Henriksen til straffespark. Kristian Lindberg eksekverede fra 11 meter-pletten og ramte end ikke målet, da hans på alle måder flade skud røg en meters penge forbi venstre stolpe.

Hjemmeholdet fortsatte offensiven med en halvstor chance, men veloplagte Bakiz blev grebet ud, og nærmest første gang gæsterne var på FCRs banehalvdel fik de et hjørnespark, og den slags er altid farligt, når man råder over Kim Aabechs venstre pote.

Skrappe var skarp

Aabech serverede ind i det lille felt midt for mål, og af alle mennesker var det den eneste kampklare af fire tidligere FCR-spillere i rødt og blåt, Morten Nielsen, der mødte bolden, og så stod der 0-1.

Det gjorde der efter første halvleg, som roskildenserne ellers dominerede stort, men Kristian Lindberg skrev også et par misbrugte storchancer på kontoen efter fine indlæg af Nicolai Jessen og Nicklas Mouritsen.

FC Roskilde-cheftræner Martin Jungsgaard bad i pausen formodentlig sine spillere om »bare at fortsætte«, for så skulle der nok komme løn som fortjent - men de gode intentioner blev hurtigt ødelagt.

Hvidovre kom blæsende

Hvidovre lagde mere aggressivt fra land - fik et kvikt hjørnespark, og da dét blev afsluttet vurderede dommer Mostafa Seyfi, at Roskildes hidtil bedste, Philip Rejnhold, tog armen til hjælp inde på stregen.

Direkte rødt til Rejnhold og nok nappede Frederik Vang det sløje forsøg fra pletten af Nicolaj Agger, kampen vendte på hovedet, så det nu var Hvidovre, der sad på flæsket.

Eksakt midtvejs i anden halvleg gjorde »Skrappe« så det onde ved sine tidligere holdkammerater igen, da han headede et ballonindlæg i nettaget via Kyle McLagan.

FC Roskilde kom aldrig rigtigt tæt på et reducerende mål endsige point, og nu er det Fremad Amager, der besætter pladsen lige over nedrykningsstregen. Dem har roskildenserne fra sidstepladsen syv point op til.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?