16. juni 2021
Lauritz Legér spillede et brag af en kamp - i lighed med flere andre TMS-folk. Foto: Thomas Olsen
Lauritz Legér spillede et brag af en kamp - i lighed med flere andre TMS-folk. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter vild fight: TMS tager sæsonens første sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter vild fight: TMS tager sæsonens første sejr
Sport DAGBLADET - 19. november 2020 kl. 21:06
Af Kasper Nørgaard Hansen

TMS Ringsted spillede uden tvivl sæsonens bedste kamp, da det onsdag aften blev til en sejr på 30-27 over midterholdet Mors-Thy. En sejr, der samtidig var TMS' første i hele sæsonen.

Kampen startede hæsblæsende ud med fire mål og to udvisninger - en til hvert hold - i løbet af de første fem minutter. Og 2-2 hed stillingen på dette tidspunkt, mens hallen kogte straks fra start. Og indledningen var i det hele taget mere af samme skuffe: Efter 10 minutter stod der 4-4, og TMS havde allerede fået raget sin anden udvisning til sig.

Et par kæmpestore afbrændere blev det også til fra hjemmeholdets side, hvor Morten Jensen brændte straffe og Oskar Rasmussen missede en friløber.

Mærkværdigt så det i øvrigt også ud, da TMS' Andreas Magaard pludselig modtog en udvisning i en situation, hvor han ellers ikke var i nærheden af bolden. Christian Dalmose på TMS-bænken rasede og skummede - ikke mindst fordi han ikke kunne få svar på, hvad udvisningen var givet for.

Tændingen var med andre ord stor i opgøret, og det samme var jævnbyrdigheden, hvor TMS efter nogle gode minutter fik vendt 5-7 til 8-7. Senere blev det endda også 11-8, inden Mors/Thy viste stærk moral ved at komme tilbage på 11-11 efter en ellers skidt periode for holdet.

14-14 lød pausestillingen på, og i 1. halvleg var det især Morten Jensen og Oskar Rasmussen, der lyste op for TMS. Mens der også kunne nævnes plusser til Lauritz Legér og Mads Dudek.

Det kunne der til gengæld ikke til dommerparret Mads Hansen og Jesper Madsen at dømme efter Christian Dalmoses gestikulationer, og efter 32 minutter havde TMS da også fået hele fem udvisninger mod gæsternes to.

2. halvlegs første tredjdel fortsatte generelt i samme intense modus, hvor Ringsted mestendels var foran, men aldrig formåede at ryste de rævesnu vestjyder af. Men efter 42 minutter bankede Martin Risom sit første mål i kassen til 20-16, og så duftede det efterhånden lidt af overraskelsen - om end der stadig var lang vej igen.

Seks minutter senere var afstanden dog den samme - nu i form af 23-19 - og så sydede Dansk Kabel TV som var der dobbelt så mange som de omkring 450, der måtte lukkes ind. Og da Lauritz Legér - dagens bedste TMS'er - gjorde det til 27-22 efter 53 minutter, lignede det for alvor to ekstremt tiltrængte point til midtsjællænderne.

Med tre et halvt minut igen gik Mors/Thy op i et helbanepres for at fremtvinge gummiarm hos TMS, som allerede havde måttet se 28-22 blive til 28-24. Men trods et par afsluttende afbrændere af TMS, holdt de grønblusede hjem til sejr.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?