28. september 2020
Martin Jungsgaard stopper i FC Roskilde senest med udgangen af august. Foto: Anders Kamper
Martin Jungsgaard stopper i FC Roskilde senest med udgangen af august. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det er slut - Jungsgaard stopper i FC Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er slut - Jungsgaard stopper i FC Roskilde
Opdateret 12. august 2020 kl. 20:51
Sport DAGBLADET - 12. august 2020 kl. 18:53
Af Anders Kamper

Der var enkelte ukendte prøvespillere udefra - og en del unge RB 06-drenge - til FC Roskildes første træning efter ferien onsdag aften, men den helt store nyhed leverede træner Martin Jungsgaard, da han inden træningen fortalte truppen og klubben, at han stopper.

arrow Læs også: Hvalsø gafler Jungsgaard

Han sagde op sidst i juli til klubejer Carsten Salomonsson og stopper med udgangen af august. Helt præcist: Når den nye træner er fundet, stopper Jungsgaard.

Årsagen:
- Vi har haft en sindssygt hård sæson, der krævede meget energi, og der skal meget energi til for at løfte fra nu af. Vi har ikke kunnet forberede os optimalt til den kommende halvsæson, og de spillere, vi har været i kontakt med har valgt andre klubber af mange årsager. Derfor har jeg ikke en oplevelse af, at min egne forberedelser har været gode nok til det her, siger Jungsgaard, der altså trak stikket og sagde op i slutningen af juli.

Han kom til i starten af september sidste år, hvor han afløste Christian Iversen, der kom til FCR sidst i juni. Han kom til i kølvandet på matchfixingsagen, hvor Christian Lønstrup stoppede sidste i maj. Efter ham var Peter Foldgast, John Bredal og Anders Theill trænertrio, inden Iversen altså trådte til.

Martin Jungsgaard kom til i september for at redde FC Roskilde og sikre en sæson mere i 1. division. Det lykkedes ikke, og nu stopper han.

Muligvis for at blive serietræner igen et sted - det afviser han ikke.

Martin Jungsgaards facit i FCR blev således:
Syv sejre.
Seks nederlag.
12 uafgjort.

Han brugte 29 spillere sidste sæson: Frederik Vang, Finnur Justinussen, Daniel Segev Jørgensen, Kyle McLagan, Nicklas Halse, Dawda Ngum, Robert Larsen, Younes Bakiz, Lee Rochester, Nicklas Mouritsen, Souheib Dhaflaoui, Kristian Lindberg, Nicolai Jessen, Monday Etim, Abdoulie Njai, Anton Mikael Petersen, Dewrim Sahin, Philip Rejnhold, Casper Grening, Mikkel Basse, Lucas Rejnhold Steen. I 2020 kom disse i spil: Sebastian Czajkowski, Andreas Hermansen, Marcus Gudmann, Mileta Rajovic, Philip Rasmussen, Oliver Juul, Oskar Høybye, Conrad Kromann.

arrow Trænerkollegaer hylder Jungsgaard
12. august 2020 kl. 23:26 Opdateret: kl. 23:26
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?