6. maj 2021
Jonas Helleberg - hér mod Birkerød i sidste weekend - gjorde det godt for Greve, men det rakte så langt fra til point mod Herlev. Foto: Kenn Thomsen
Jonas Helleberg - hér mod Birkerød i sidste weekend - gjorde det godt for Greve, men det rakte så langt fra til point mod Herlev. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Defensive bommerter kostede Greve dyrt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Defensive bommerter kostede Greve dyrt
Sport DAGBLADET - 17. april 2021 kl. 15:16
Af Kasper Nørgaard Hansen

Greves DS-drenge tabte for anden kamp i træk, da det lørdag blev 0-3 hjemme mod topholdet Herlev. Hjemmeholdet havde ellers bolden klart mest, men brugte den ikke til meget fornuftigt. Det gjorde til gengæld super kyniske Herlev, som scorede tre gange på de fire store chancer, som holdet fik skabt i kampen.

Greve kom helt forfærdeligt i gang med opgøret, og især i de bagerste geledder var der usikkerhed, så man sjældent har set mage.

Og selv om hjemmeholdet overlevede det første kvarter, gik det derfra galt to gange i løbet af bare fem minutter. Og begge gange på to næsten identiske måder: En stikning i dybden splittede Greves defensiv i en blanding af markeringsfejl og kiksede offsidefælder.

Og så havde først Casper Loween og siden Marc Nybo-Danielsen fået måltavlen til at vise 0-2. Efter knapt den halve time fik Greve endelig en stor mulighed, men Jonathan Villumsen headede over mål.

Fra 2. halvlegs start kom værterne ud med ny energi, og efter en smuk fremlægning af Jonas »Mini« Helleberg tog Mitchell Tagø bolden ned med brystet og afsluttede - men Herlev-keeperen parerede fornemt.

I stedet blev det så 0-3 midtvejs i 2. halvleg, og det efter endnu en gang defensive kokserier hos Greve. Holdet havde ellers haft hjørnespark, og situation virkede mildt sagt ikke farlig, men 10 sekunder senere havde Jeppe Mathiasen efter en ny, pludselig omstilling gjort det til slutresultatet.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?