29. oktober 2020
Christian Dalmose hér forleden mod Skjern. Det er ikke sikkert, at han nødvendigvis kommer til at stå lige så meget op i onsdagskampen i Århus.. Foto: Jøgen C. Jørgensen
Christian Dalmose hér forleden mod Skjern. Det er ikke sikkert, at han nødvendigvis kommer til at stå lige så meget op i onsdagskampen i Århus.. Foto: Jøgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dalmose: Jeg ligner Dronning Ingrid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dalmose: Jeg ligner Dronning Ingrid
Opdateret 13. oktober 2020 kl. 20:21
Sport DAGBLADET - 13. oktober 2020 kl. 19:49
Af Kasper Nørgaard Hansen

Det lyder næsten så harmløst, som det overhovedet kan - men dét at samle et par strømper om fra gulvet kan tydeligvis godt blive en smertefuld affære.

Det må TMS Ringsteds cheftræner Christian Dalmose sande, efter at han søndag aften skulle udføre netop denne simple handling. Men imens, han tog strømperne op, sagde det avs i ryggen - og cheftræneren måtte ned at ligge. Og det har han så stort set været det meste af tiden sidenhen, fortæller han tirsdag aften over telefonen.

Han har fået et ordentligt hold i ryggen, og derfor går han nu langsomt og foroverbøjet som en anden 90-årig. Eller som Dalmolse selv udtrykker det så billedskabende:

- Med den måde jeg går på, ligner jeg fuldstændig Dronning Ingrid i hendes sidste år, fortæller Dalmose, som gennem smerterne godt kan tilføje et lille grin til sætningen.

- Jeg har været til kiropraktor i dag (tirsdag, red.) og igen i morgen, og så har jeg fået en masse smertestillende, og så håber jeg det bliver en smule bedre i løbet af det næste døgn, tilføjer han.

Smerter og foroverbøjet gang eller ej, så lover Christian Dalmose til gengæld, at han nok skal være til stede på sidelinjen i onsdag aften i Ceres Arena, hvor TMS på udebane møder Århus Håndbold.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?