25. oktober 2021
Christian Dalmose vil hellere spille hverdagsaftener end weekenddage hjemme i Ringsted. Foto: Jens Wollesen
Christian Dalmose vil hellere spille hverdagsaftener end weekenddage hjemme i Ringsted. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dalmose: - Hverdagskampe, tak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Dalmose: - Hverdagskampe, tak
Sport DAGBLADET - 25. september 2021 kl. 21:46
Af Anders Kamper

Står det til TMS Ringsteds herretræner, Christian Dalmose, så spiller hans hold ikke på hjemmebane lørdag eller søndag længere.

Der kommer for få tilskuere, mens der kommer mange flere hverdagsaftener. Som der gjorde forrige mandag mod Lemvig med over 1000, mens der denne lørdag var 703 på plads i Dansk Kabel TV Arena mod BSH.

- På hverdage kommer der 400 mennesker mere i hallen, og de har svært ved at komme lørdag. Vi skal væk fra weekendkampe og hen til hverdage - vi må stoppe weekendkampe nu. Vi kan ikke gøre noget denne sæson, men derefter så kommer vi ikke til at spille hjemme i weekenden mere. Det koster for mange tilskuere. I gamle dage var det sikkert godt med lørdag eller søndag hjemme i Ringsted, men folk skal for meget de dage, så det må være slut. Det er fedt at komme en hverdag med mad og hygge, gang i den og en god kamp, siger Christian Dalmose.

Han ser derfor frem til hverdagskampe i Ringsted i efteråret mod Mors/Thy, Ribe/Esbjerg, Nordsjælland, KIF Kolding og SønderjyskE den 30. december.

- Det er rigtig fint og vil gøre en kæmpe forskel for os, siger TMS-træneren efter lørdagens 34-34 mod BSH, hvor TMS var tæt på sejren hele vejen og til sidst førte 34-32 og med fire mål undervejs.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?